'PLAN ZA PSIHIČKO UNIŠTENJE'

Bucka na policiji zbog gospodarskog kriminala

08.04.2013 u 18:06

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci u kazalište su joj došli svi zamislivi inspektori, a bila je i na policiji pod optužbom da želi ubiti Zvonka Makovića

Dr. Vitomira Lončar, u javnosti još poznata i kao Bucka, petak je provela na ispitivanju zbog anonimne prijave za gospodarski kriminal u kojoj je 'zabrinuti porezni obveznik' između ostalog u detalje naveo kvadraturu njezina stana i stana njezinih roditelja, što nije tako lako dostupan podatak.

'Osoba koja me prijavila pozivala se na kolumnu Zvonimira Makovića u tjedniku Aktual, a podsjećam da sam već završila na policiji s kurvama i azilantima pod apsurdnom optužbom da želim ubiti Makovića i njegovu obitelj. Zbog toga sam sigurna da je i ova prijava dio plana da me se psihički, fizički i socijalno uništi jer na svojem blogu Slamka spasa u Večernjakovoj blogosferi pišem o nepravilnostima u gradskoj kulturi. To je staljinističko zastrašivanje, ali neću odustati', oštra je Vitomira Lončar u čije su kazalište Mala scena posljednjih mjeseci po anonimnim prijavama dolazili inspektori svih zamislivih institucija, ali ništa sporno nisu pronašli.

Zvonimir Maković jedan je od njenih najoštrijih javnih oponenata, ali Vitomira Lončar smatra da prijave protiv nje dolaze iz viših sfera. Obrada novog slučaja se nastavlja.