osmišljen kroz igru tombole

Aplauz Tombola Edition: Drugi event u organizaciji Zaklade Jasna Vuljević

19.03.2023 u 20:35

Bionic
Reading

U petak 24. ožujka u Kulturnom centru Multimedija (Kranjčevićeva 16a, Zagreb) od 20 h održat će se drugi event u organizaciji Zaklade Jasna Vuljević

Zaklada nosi ime i posvećena je Jasni Vuljević, dugogodišnjoj tajnici Udruge plesnih umjetnika Hrvatske, koja je ostavila neizbrisiv trag u srcima i životima svih koji su je poznavali, stoji u najavi.

Misija Zaklade je da Jasnin duh podrške, solidarnosti i pomoći ostane na plesnoj sceni te je time cilj Zaklade usmjeren na podršku socijalno ugroženim plesnim umjetnicima, obrazovanju ili prekvalifikaciji umjetnika, financijsku podršku u stručnom usavršavanju i edukacijama te podršku umjetničkim programima.

Event Aplauz: Tombola Edition je osmišljen kroz igru tombole u kojoj svatko može sudjelovati donacijom od 5 ili više eura. Dobitnici će imati priliku upoznati se s plesnom scenom i osvojiti poklone koje su donirali umjetnice i umjetnici plesači i bliski suradnici plesne scene. Pokloni uključuju karte za predstave, poklon bonove za masaže, osteopatske tretmane, ručne radove i drugo. Tombola počinje u 21 sati i kroz vodi Lucija Barišić. Nakon tombole, u 22 sata, slijedi glazbeni duo Cura & Dečko koji su dugogodišnji podržavatelji plesne zajednice i s kojima je plesnjak zagarantiran. Od 23 sata u noć vodi DJ Hvala Sven.

Prikupljena sredstva će se usmjeriti u natječaj za financijsku potporu roditeljima umjetnicima u polju suvremenog plesa i pokreta koji je trenutno u tijeku (https://docs.google.com/forms/d/1Gh3q8R-yo5joJu3WPu3K-C9njuR8xyf6_NZdSFV_eKA/edit?usp=drive_web). Ukoliko želite podržati djelovanje Zaklade, željeni iznos možete uplatiti na IBAN UPPU PULS: HR8223400091100231050, PBZ. U svrhu uplate potrebno je upisati: DONACIJA za Zaklada Jasna Vuljević, APLAUZ! tombola edition.