BILJEŽNICA ROBIJA K.

Dogvil bejbi

04.07.2013 u 21:20

Bionic
Reading

Dogvil bejbi

Ona Plazibatka iz prizemlja je nabavila novu pinčku. Ona je mojoj mami rekla: "Mislila sam si najprvo kupit pinča, ali sam isto uzela pinčku! Ženskica je ženskica, jel tako?" Moja mama je klimala sa bradom i govorila je mhmm mhmm. Plazibatka je rekla: "A i masu mi je draže izać vanka sa pinčkom nego bez nje, ako me moš skužit!" Mama je klimala sa glavom i mrmorila je: "Kužim, kako ne bi kužila!" Onda je Plazibatka pomilkila pinčku po ušima i tepala je: "Di je mamina mala pinčkica, di, di? Ma ko je mami tako smišan i sladak, ko, ko?" Mama je šutila i blekasto se keserila. Onda je Plazibatka odgibala da prošeta pinčku po parkiću.

Samo zajeb je sa Plazibatkinom pinčkom šta po cilu noć kevće. Pinčka počne u ponoć i razvali kevćaonu do ujutro. Zato su svi u portunu ispalili na živce. Naročito je ispalila ona Domazetka šta je Plazibatki preko puta. Domazetka je njoj u dvi ure noću zalupala na vrata i dreknila je: "Plazibatka, za gospu blaženu, kevće ti pinčka!" Plazibatka je iznutra viknila: "Znam da kevće, nisam gluva!" Domazetka je viknila: "Pa oćel više prestat, jebemu mliko materino?! Jel ti tu svoju pinčku moš komtrolirat?!" Plazibatka je rekla: "Pa šta da joj radim?" Domazetka je rekla: "Neam pojma! Začepi joj sa nečim gubicu! Ili je žvajzni sa nečim tvrdim i teškim!" Onda je Plazibatka otvorila vrata i naperila je kažimprst prema Domazetki: "Nemoj mi se itat sa tim zločimačkim bazama kad je u pitanju moja pinčka! Jel ti to jasno?!" Domazetka je raširila ruke i rekla je: "Pa dvi ure u noći su, ženska glavo, ne može niko u portunu oka sklopit!" Plazibatka je uzdahnila i rekla je: "Ja mislim da mi je pinčka u teškoj depresiji! Zato ona noću kevće! Fali joj društvo, eto šta je njoj!" Domazetka je skupila ombrve i promislila je: "Okej! Ja ću joj nabavit društvo, oću isukrsta mi!"

Onda je za dva dana Domazetka nabavila pitbula i dobermana. Pitbul i doberman su izgledali turbo koljački. Plus su im cidile se sline iz čeljusti. Plus su imali ogrlice sa šiljcima. Rulja iz portuna su sklanjali se uza zid kad ih je Domazetka zatizala na lajni. Onaj barba Jole je njoj rekao: "Pa dobro, Domazetka, jesi ti mogla nabavit neke manje krvoločne beštije? Koja je to uopće raca?" Domazetka je rekla: "Ovi desni je pitbul, a ovi livi doberman!" Barba Jole je rekao: "Aj dobro, za livog sam zna da je domobran, al za desnog sam mislijo da je ustaša!"

Domazetka je ćiribimbila iza zavjesa da vidi kad će Plazibatka prošetat pinčku po parkiću. Onda je Plazibatka izgibala i pustila je pinčku sa lajne. Pinčka je u bezbrižnosti trčkarala od grmića do grmića i zapiškivala ih je. Onda je izgibala i ona Domazetka sa pitbulom i dobermanom. Ona je na faci imala keser strave i užasa. Onda je ona pustila pitbula i dobermana sa lajni i dreknila je: "Ajmo, mladići, razderite joj pinčku! Juriš!"

Pitbul i doberman su tuta forca zalaufali se priko parkića. Onda su oni skupili Plazibatkinu pinčku i odvukli su je iza grmića. Onda se čulo revijsko režanje i kevćanje. Iz grmića su frcali listići i grančice. Domazetka i Plazibatka su ukočenjene piljile u šušur i mušur. Onda su iz grmića izgibali svi pasići i lizali su se i njuškali. Prvo je pitbul lizao pinčku. Onda je pinčka lizala dobermana. Onda je doberman lizao pitbula. Domazetki je uletilo tupilo od nekuženja. Plazibatka je njoj rekla: "A šta je, Domazetka, mislila si da će rastrgnit moju pinčku, a?" Domazetka je rekla: "Nisam ja ništa mislila! Nemoj drobit gluposti!" Plazibatka je rekla: "Jesi, jesi! Samo nisi skužila da moja pinčka ima vrhunske diplomacke sposobnosti! Tu si se malo zajebala, he-he-he..." Samo Domazetka je već bila gibala u portun i dreknila je prema pitbulu i dobermanu: "Ajmo vas dva pizdunčića, mrš kući! Parite šonje a ne kileri!"

Onda Domazetka pet dana nije dala ništa za jist pitbulu i dobermanu. Oni su nonstop režali i kesili su očnjake. Plus su glođali kredenciju i noge od katriga. Onda je šesti dan Plazibatkina pinčka opet trčkarala po parkiću. Domazeka je izgibala sa pitbulom i dobermanom. Ona je njima skinila lajne i dreknila je: "Idemo, gladnuši, razderite joj pinčku! Juriš!"

Pitbul i doberman su zalaufali se turbo dizel i skupili su Domazetkinu pinčku iza grmića. U grmiću je uletijo teški šušur i mušur. Samo opet su pasići izašli iz grmića sa lizaonom i njuškancijom. Pitbul je lizao pinčku. Onda je pinčka lizala dobermana. Onda je doberman lizao pitbula. Onda su svi se njuškali ispod repića. Onda je Domazetka na njih dva viknila: "Kakvo je to ponašanje! Sram vas bilo! Slizivate se sa tom, sa tom... ponašate se ka obične pinčke!" Onda je Plazibatka njoj rekla: "Opet si se zajebala, Domazetka, he-he... Nikako da skužiš da je moja pinčka diplomatica prva liga, he-he-he..."

Domazetka je pala u komu na kvadrat. Plus je bila nafunjena na pitbula i dobermana. Ona je njih samo izvodila na piškenje i kakljenje. Jednom kad ih je izvela u parkiću je trčkarao onaj Bezmalinovićkin pekinezer. Pitbul i doberman su zalaufali se i skupili su pekinezera iza grmića. U grmiću je uletijo revijski šušur i mušur. Domazetka je njima dreknila: "Vamo se vraćajte, pizdunčići! Dosta je bilo žvalavljenja sa tim malim pantaganama! Samo me sramotite prid svitom!" Pitbul i doberman su u roku munja dojurili nazad. Samo pitbulu je bila krvava njuškica. Dobermanu je bila isto. I plus mu je iz ustiju virila pekinezerova šapica.

Domazetka je skriknila: "Srceliti irudovo! Ubili ste ga?! Pribekili ste Bezmalinovićkinog pekinezera?!" Pitbul i doberman su piljili u nju sa zbunjozom. Domazetka je viknila: "Pa zašto ste priklali pekinezera, jebemu jarca prasca?! Saćemi Bezmalinovićka poslat panduriju! Nisam vam rekla da njega pribekite, nego onu, nego onu... Kakvo je to ponašanje?!" Pitbul i doberman su piljili u nju sa tupajom i mahali su sa repićima. Onda je Domazetka njima stavila lajne i zbrisnila je hića u kuću.

Posli je ona Plazibatka Domazetki pozvonila na vrata. Kad je otvorila ona je njoj rekla: "Slušaj, Domazetka, ja mislim da znam zašto su oni tvoji pribekili Bezmalinovićkinog pekinezera!" Domazetka je pitala: "Zašto?" Plazibatka je rekla: "Zato šta je ti pekinezer za popizdit iša na živce mojoj pinčki!" Domazetki je uletilo čudilo: "Tvojoj pinčki? Šta sa tim oš reć? Da su ga priklali zato jer je to ona tila?" Plazibatka je rekla: "Dvista posto!" Domazetka je rekla: "Čekaj malo! Pa onda oni slušaju tvoju pinčku, a ne mene?" Plazibatka je reka: "Trista posto!" Domazetka je skriknila: "Pa to je strašno! To je totalna koma! Šta to ona ima, a ja nemam?!"

Onda je Domazetka udrila u plakanje i cendranje. Plazibatka je nju podragala po ramenu da je malo utješka. Ona je njoj rekla: "Nemaš autoriteta, mila moja, eto šta je! Nije ti dresura laka stvar! Moraš u dresuri imat malo diplomacije!" Domazetka je rekla: "Kakve diplomacije, jebate, pa to su obični pitbul i doberman!" Plazibatka je rekla: "Ne znam baš, moja pinčka ih ne zove tako!" Domazetka je pitala: "Nego kako?" Plazibatka je rekla: "Bajić i Karamarko!"

                                                                                                                                                                                                              Robi K. (IIIa)