NOKTI I OBRVE

Zašto su neki modni trendovi tako bizarni?

30.08.2017 u 15:36

Bionic
Reading

Svatko ima neku svoju ideju ljepote, no nekako nam se čini da se modne ideje sve češće pronalaze metodom ćorave kokoši

Kad smo vidjeli što su ljudi sve spremni isprobati da bi bili trendi, samo smo podigli obrvu. No to nas nije učinilo modno osviještenima kao osobe koje su si počele raditi valovite obrve.

✨ PUSSY✨POWER✨ for @uppermetalclass @projectobject.co ❤️❤️ @fingerbangportland

A post shared by Asa Bree (@asabree) on

Ako mislite da su valovite obrve nešto neobično, očito niste čuli za nokte ukrašene vaginama. Šljokice na usnama nisu toliko neukusne koliko su nepraktične.

Iako su modni trendovi uvijek bili pomalo neobični, internet stvarno nije pomogao u tome. Brojni korisnici Instagrama i blogeri dodaju svoje i prosljeđuju tuđe ideje te tako šire glas o raznim modnim bizarnostima.

Autorica valovitih obrva je vizažistica Claudia W., a jednom kad su se na internetu pojavile prve fotografije, nije dugo trebalo da se i drugi okušaju u toj novoj ideji. Naravno, svatko je odmah promijenio neku sitnicu kako bi svojoj kreaciji dao osobni pečat. Neki su eksperimentirali s dužinom obrva, neki s debljinom, neki samim oblikom vala, a neki bojom.

Cara Delevingne svakako je razne osobe potakla da više razmišljaju o obrvama, a očito nije baš svaka ideja dobra. No ukus je osobna stvar, pa ako vam se nešto sviđa, baš vas briga što drugi misle o tome.