#tportalfotka

Vrijeme je za slike kuglica, svjećica... škljocnite i pokažite nam svoj advent

01.12.2017 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon što smo vidjeli vaše ljubimce koji su, usput rečeno, urnebesno slatki i zabavni, vrijeme je da se razmekšamo uz toplinu svjećica, girlandi, uz miris cimeta i borova... Pripreme za Božić su počele, pa fotkajte i pokažite što radite u svom domu

Novi tjedan, nova inspiracija... Nakon što smo vidjeli vaše ljubimce koji su, usput rečeno, urnebesno slatki i zabavni, vrijeme je da se razmekšamo uz toplinu svjećica, girlandi, uz miris cimeta i borova... Pripreme za Božić su počele, fotkajte ih i pokažite nam što radite u svom domu. Najvrednije među vama, kao i svakoga puta, nagradit ćemo poklon paketom tportala. Ali ne bilo kakvim! Ovoga puta najbolje fotke birat će sam Djedica (ne šalimo se!), pa će i naši darovi biti pravi, bogati, blještavi, adventski, božićni... Ma znate već. ;) 

Ponovit ćemo pravila: fotografirate advent, objavite sliku na Instagramu i uz nju stavite hashtag #tportalfotka. Najbolje fotografije (maksimalno 10) izdvojit ćemo i objaviti na našim stranicama, nakon čega slijedi glasovanje. Postupak možete uvježbati već danas, glasujući za ovotjedne fotke čupavaca. 

  • +3
Tportalfotka5 Izvor: Ostale fotografije / Autor: Pixabay.com

 

Prošloga tjedna najviše vaših glasova skupila je fotografija autorice @dajana.03009. Pobjednici čestitamo i molimo da nam u inbox na Instagramu @tportalhr ostavi svoje podatke: ime, prezime, adresu, broj telefona i e-mail.

Podsjećamo tko je sve bio u konkurenciji. 

  • +2
Tportalfotka4 Izvor: Ostale fotografije / Autor: Pixabay.com