NOVE VIRALNE ZVIJEZDE

Upoznajte obitelj zbog koje smo pali sa stolca od smijeha

  • Autor: T. B.
  • Zadnja izmjena 15.03.2017 11:00
  • Objavljeno 15.03.2017 u 11:00
YouTube

YouTube

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Vrlo malo ljudi ovih dana ne zna tko su profesor Robert Kelly i njegova supruga Jung-a Kim, a koji to mogu zahvaliti svojoj živahnoj djeci

Viralna obitelj Kelly prošlog je tjedna zabavila svijet kad je tijekom intervjua o Južnoj Koreji koji je profesor Robert Kelly davao iz radne sobe u svom domu u kadar prvo ušetala njegova kćerkica Marion, a zatim i sinčić James, da bi se na kraju pojavila i njegova supruga Jung-a Kim koja je zatim u nekoliko sekundi izvela djecu iz sobe.

'Napravio sam malu pogrešku koja je moju obitelj pretvorila u zvijezde Youtubea. Prilično smiješna situacija', rekao je profesor Kelly.

Profesor Robert Kelly radi na odjelu političkih znanosti i diplomacije na južnokorejskom Sveučilištu Pusan, a intervju koji je pokušao dati za BBC bio je o predsjednici Park Geun-hye. Problem je, naravno, bio to što su vrata bila otključana pa su mu u radnu sobu ušetala zaigrana djeca.

'Gledali smo snimku više puta. I naše obitelji su je vidjele. Nema nikoga koga znamo da ne smatra situaciju prilično zabavnom. Jasno nam je zašto se snimka svidjela ljudima', rekao je profesor Kelly.

YouTube

Autor: YouTube