NUDE 'MALOJ' ŠANSU

U LA-u su čuli za Annie Lennox i misle da ima potencijala

02.07.2017 u 07:28

Bionic
Reading

Teško da bi pjevačica britanskog benda Eurythmics mogla još nešto poželjeti u svojoj glazbenoj karijeri, pa ipak, ovih joj se dana pružila šansa da ostvari svoj potencijal

U sandučiću svoje elektroničke pošte Annie je pronašla ponudu stanovite Kylie, djelatnice neke radio postaje u Los Angelesu zadužene za pronalaženje autora koji imaju potencijala.

Kylie je kaže preslušala malo Annienu glazbu na internetu i vrlo je zadovoljna onim što je čula pa joj nudi mogućnost da je uvrste u program svog radija. Stoga predlaže Annie da joj pošalje MP3 svoje posljednje pjesme, a ona će predložiti glazbenom uredniku Glennu da ubace Annie u glazbeni program njihovog radija.

Annie je uz pošalicu kako misli da ima šanse, pismo objavila na svom Facebooku, ali i savjetovala mlade autor što da naprave s ovakvom poštom nađu li je u svojim sandučićima.

'Pozivam sve nove (kao i one već dokazane) umjetnike da ovakvu vrstu e-pošte bace ravno u smeće. Tvrtke koje ovako hladno nude pomoć, slanjem općenito formuliranih e-poruka s linkovima gdje možete uplatiti gotovinu za posredovanje, vrlo su sumnjiv posao', napisala je Annie i otkrila da njezin tim godišnje dobije stotinjak ovakvih poruka.

Autor: Youtube