zadnji dani black friday popusta

Donosimo top 5 kućnih masažera, za svaku situaciju, na popustima do 30%

23.11.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Umorni od napornog radnog dana ili jednostavno u potrazi za trenutcima opuštanja? Medikor nudi odgovor u obliku premium masažera svjetski poznatog Brenda Beurer.

Bilo za masažu bolova u leđima ili mišića nakon tjelovježbe, donosimo masažere prigodne za svaku situaciju:

Beurer MG 99

Elegantni pištolj za masažu Beurer MG 99 može se koristiti za ciljano opuštanje napetih mišića. Masažer je izrazito lagan i ergonomski oblikovan.

Masažer ima 5 razina intenziteta masaže i 4 nastavka za masažu za individualnu upotrebu. Beurer omogućava snažnu i umirujuću trigger point masažu uz jednostavno korištenje koje omogućuju i LED svjetla za prikaz razine i intenziteta baterije. Sam masažer dolazi uz litij-ionsku bateriju za 5 sati nesmetanog korištenja te torbicu za praktično korištenje.

Beurer MG 148

Shiatsu Masažni Pojas - Beurer MG 148 pruža ugodnu shiatsu grijaću masažu teško dostupnih točaka na ramenima i vratu.

Postoji mogućnost izbora između dvaju pravaca masaže. Bilo da uživate u masaži iz fotelje dnevnog boravka ili stojeći u razgovoru s najmilijima, masažer je jednostavan za uporabu uz tipku za korištenje koja se nalazi na samom proizvodu. Proizvod ima praktičnu ručku koja također olakšava korištenje no MG 148 nudi i hand-free uporabu.

Beurer MG 510

Snažnim i ritmičnim pokretima tapkanja ova masaža prodire u dublje slojeve mišića stvarajući osjećaj duboke opuštenosti i regeneracije.

MG 510 nudi podesivi intenzitet masaže s 5 razina te 2 razine funkcija – masaža tapkanjem i masaža tapkanjem s nastavkom za zagrijavanje. Masažer dolazi s 4 izmjenjiva nastavka za masažu (nastavak za zagrijavanje, nastavak za hlađenje, mekani nastavak, dodatak s okidačem). Jednostavan za korištenje uz prikaz funkcije pozadinskog osvjetljenja u boji te prikaza baterije i napunjenosti, te opciju automatskog isključivanja.

Beurer MG 70

Osim za tapkajuću masažu i relaksaciju tijela infracrveni masažer idealan je I za anticelulitnu masažu.

Prilagodite MG 70 svojim potrebama i sami odabirete jačinu masaže na vrlo jednostavan način. Može se koristiti na različite načine zahvaljujući lako odvojivoj dršci. Masažer dolazi s 2 različita nastavka koja se mogu mijenjati ovisno o potrebama masaže.

Beurer MG 16

Mini masažer za tijelo za nježnu vibrirajuću masažu leđa, vrata, nogu i ruku . Malen je i praktičan pa ga je moguće koristiti u svako vrijeme i na svakom mjestu bilo na putovanju ili poslu za trenutak opuštanja. Slatkom dizajnu masažera doprinosi i činjenica da dolazi u dvije boje: ružičastoj i zelenoj.

Masažeri su trenutno dio Black Friday ponude u Medikor store-u, Tratinska 58, Zagreb i na web shopu: shop-Medikor.hr.