OSTAVITE PROFESIONALCIMA

Pokušala se ošišati sama, prateći upute na internetu, a 30 minuta kasnije shvatila je da to baš i nije bila tako dobra ideja

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 11.02.2018 18:08
  • Objavljeno 11.02.2018 u 18:04
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: tportal.hr

Pri potrazi za bilo kakvom informacijom svatko od nas momentalno će se uloviti mobitela, tableta ili nekog sličnog gadgeta jer - internet zna apsolutno sve. Na žalost to nije uvijek tako i neke stvari ne bi trebalo guglati, a kako se ošišati, definitivno je jedna od tema koju biste trebali izbjegavati učiti na internetu

Osim ako poput mnogih muškaraca ne njegujete frizuru ‘bilijarske kugle’, šišanje i uređivanje kose biste trebali ostaviti profesionalcima. Kako to obično biva mnogi se oglušuju na navedeni savjet te odluče uštedjeti pokoju deseticu ili stoticu kuna te se sami ošišati.

Na žalost, radnja samošišanja vrlo često već u startu ima podnaslov ‘katastrofa’, a jednom kada kosa bude odrezana, nema natrag, možete samo sjesti i plakati.

Ekipa Buzfeeda odlučila je snimiti simpatičan video u kojem je paru dala neko vrijeme kako bi se educirali na internetu o tome kako se najbolje sam ošišati. Edukacija je završila i dvojac je imao 30 minuta da provede svoje znanje u djelo, a rezultat je ispao… Pogledajte sami.

Izvor: Društvene mreže

Bonus: Pridodali smo još pokoji video koji će vam zorno prikazati zašto se ne biste trebali odlučiti sami šišati vlastitu kosu.

Izvor: Društvene mreže