ČEMU SLUŽI KONDOM?

Ovome vas neće naučiti ni kurikularna reforma

23.02.2017 u 11:35

Bionic
Reading

Slagali se ili ne slagali s kurikularnom reformom, vjerojatno je svima jasno čemu je namijenjen kondom, no ispada da ima daleko širu primjenu od upotrebe u spavaćoj sobi

Bezbroj je savjeta za što se sve može upotrijebiti kondom. Kako bi jedna od bitnijih stavki kod kućnih trikova treabala biti isplativost, prije nego kondomom potpalite vatru ili ulaštite cipele razmislite o nekoj jeftinijoj alternativi. Ekipa Facebook stranice 5-Minute Crafts izabrala je pet korisnih savjeta s naglaskom na mehaničkim svojstvima kondoma.

Imate li naviku marendati bananu, navucite preko nje kondom koji će joj duže čuvati svježinu u vašoj torbi. No dobro pazite pred kim raspakiravate gablec!

Svijet je ostao zakinut za gomilu selfieja zbog bojazni da će pametni telefon pokisnuti ili završiti u snijegu, moru ili prašini. Navucite na svoj mobitel kondom, zavežite ga i straha više nema.

Nezgodna porezotina zagorčava vam život prilikom kupanja ili tuširanja jer flasteri i nisu baš tako vodonepropusni kako ih reklamiraju? Prerežite kondom, navucite ga preko flastera i riješili ste problem.

Napunite kondom brašnom ili rižom, zavežite ga i dobili ste odličnog saveznika u stresnim situacijama. Dijelite li poslovne prostorije s nekim, savjetovat ćemo vam isto što i vaš liječnik: 'Izbjegavajte stres na poslu!'

Zbog mogućih uganuća uvijek u zamrzivaču imajte spreman kondom. Napunite ga vodom (možete dodati i alkohol u omjeru 3:1), zamrznite i vaš ledeni oblog je spreman.