ne propustite ovu priliku

Do 50% niža cijena za osiguranje vaše nekretnine - još danas!

22.11.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Jednom policom osigurajte nekretninu i stvari u njoj od štete nastale provalom, požarom, potresom i drugim rizicima

Posljednjih godina sve češće svjedočimo ekstremnim prirodnim pojavama, poput poplava, oluja, potresa i požara uslijed kojih imovina, u koju smo mukotrpno ulagali, može nestati u trenu. Prirodne katastrofe u Hrvatskoj su zadnjih nekoliko godina uzrokovale višemilijunske štete, a mnogi građani se još uvijek financijski oporavljaju od tih nemilih događaja.

Jedan od razloga sporog oporavka od financijskog udara je i taj što velik broj građana ne osigurava svoju imovinu, a koliko bi im značila polica osiguranja postaju svjesni tek nakon što im neočekivani događaji uzrokuju štete koje dosežu i više desetaka tisuća kuna. Uz brzorastuće troškove života, to su iznosi koji većini građana zadaju bolni udarac na kućni budžet, koji komplicira ili odgađa saniranje nastale štete. Osim financijskih glavobolja, nemogućnost pravovremene sanacije ima veliki učinak na kvalitetu svakodnevnog života.

Izbjegnite stres i nepredviđene troškove

Zato je bitno na vrijeme osigurati svoju imovinu kako bismo izbjegli dodatan stres oko nepredviđenih financijskih troškova. Izuzetno vrijednu policu osiguranja koju bi trebalo imati svako kućanstvo moguće je nabaviti na Black Friday akciji od 25. do 28. 11. U sklopu Black Friday akcije policu u Croatia osiguranju možete ugovoriti po cijeni nižoj do 50 posto.

U okviru police Osiguranje doma možete odabrati opciju koja odgovara vašim potrebama pa tako možete zaštititi građevinski dio svoje nekretnine i stvari u kućanstvu ili samo jedno od to dvoje. Ovisno o opcijama i paketima koje odaberete, vaša imovina bit će osigurana od šteta nastalih požarom, olujom i tučom, izljevom vode, puknućem cijevi, udarom groma, provalom, krađom, potresom i drugim rizicima.

Policom Osiguranja doma osiguravate građevinski dio koji pokriva sve građevinske dijelove kuće ili stana, pločice i parkete, instalacije poput bojlera, klima i solarnih ploča, ograde, nadstrešnice, sjenice i bazene. Odlučite li osigurati samo stvari u kućanstvu, policom ćete pokriti namještaj, tehniku, odjeću i obuću, novac, nakit i umjetnine, troškove izrade osobnih isprava i dokumenata, zidne i podne obloge, rolete te stakla na prozorima i vratima.

Brza isplata šteta

Croatia osiguranje je među klijentima prepoznato i po brzoj te sigurnoj isplati šteta. Naime, štetu možete brzo i jednostavno prijaviti i to je moguće napraviti bilo kada u danu, a svoj status obrade cijelo vrijeme možete pratiti putem aplikacije Moja Croatia.

Sve detalje o polici Osiguranja doma možete pročitati na ovom linku. I ne zaboravite - od 25. do 28. 11. policu možete ugovoriti po cijeni nižoj do 50 posto i tako osigurati vašu najvrjedniju imovinu.