u Meblo trade-u od 23. do 30.11.2021.

Opremite svoj dom kvalitetno i povoljno uz najveće popuste u godini!

08.11.2021 u 17:41

Bionic
Reading

U Meblo Tradeu vjerujemo da je svaki dom jedinstven i da treba sadržavati bit onoga tko u njemu živi. Stoga vas pozivamo da iskoristite najbolje popuste u godini u sklopu Black Friday tjedna i uredite svoj dom u svome stilu po najboljim cijenama.

Ovaj jedinstveni shopping praznik već osmu godinu za redom stiže u Meblo trade salone i webshop te donosi neponovljive uštede i pogodnosti. Black Friday, odnosno Crni petak 2021., pada na dan 26.11.2021., a ove godine odlučili smo ga produljiti na cijeli tjedan. To znači da će Black Friday week krenuti već u utorak 23.11. i trajati će sve do utorka 30.11.

Madraci i nadmadraci, kreveti, stolovi i stolice, sjedeće garniture, kuhinje, dječje i dnevne sobe, rasvjeta i asesoari te širok asortiman tekstila i dekora, čekaju da ih otkrijete uz uštede do čak 70% u Black Friday tjednu od 23. do 30.11.

Otkrijte najatraktivnije brendove u akciji:

Calligaris namještaj i asesoari

Ovogodišnji Black Friday donosi popust od čak 30% na kompletan asortiman Calligaris i Conubbia by Calligaris namještaja, dok su Calligaris asesoari (tepisi, vaze i ostali asesoari) sniženi 15%. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i konstantan razvoj novih modela, bilo u klasičnom, bilo u modernom dizajnu. Na raspologanju je izvanredna širina kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris proizvoda postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju. Stolovi, stolice, klupski stolići, sjedeće garniture i dnevni sastavi Made in Italy dizajna čekaju da ih otkrijete uz 30% popusta sklopu Black Friday akcije već od 19.11.

KARE namještaj, rasvjeta i asesoari

Jeste li spremni probuditi svoju umjetničku dušu, osvježiti estetiku vašeg ambijenta i usput uštedjeti? U sklopu Black Friday akcije darujemo do 30% popusta na KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara. Na taj način možete opremiti svoj dom zanimljivim i kvalitetnim komadima koji oduzimaju dah. Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat. Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara i iskoristite Black Friday popuste!

Feydom garniture

Garniture za sjedenje Feydom odlikuje moderan dizajn, vrhunska kvaliteta, funkcionalnost, fleksibilnost te bogat izbor boja i tkanina. Sjedeće garniture Feydom su dobitnice brojnih priznanja i nagrada za dizajn. Riječ je o multifunkcionalnim garniturama modernog izgleda koje se jednostavnim prerasporedom pretvaraju u ležaj, a kvaliteta sjedenja i spavanja su jednake. Proučite ponudu i odaberite svoju idealnu garnituru! U sklopu Black Friday ponude sve Feydom garniture snižene su 30% ! Posjetite www.meblo.hr/feydom i pronađite svoju sjedeću garnituru iz snova.

MIOTTO DESIGN namještaj i asesoari

Program Miotto predstavlja cjelokupni životni koncept koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta. Vrlo je profinjen u svojoj suštini i već na prvi pogled pobuđuje osjećaje bezvremenske privlačnosti i ljepote. Asortiman objedinjuje veliki raspon materijala, tkanina, sastava i dizajna, u svakom aspektu suvremenih, ali istovremeno i vrlo udobnih i privlačnih. Prekrasni oblici određuju Vaš prostor i odražavaju Vaš osobni stil koji će uz namještaj iz programa Miotto biti sofisticiran, skladan i profinjen. Iskoristite do 50% popusta na Miotto design asortiman i opremite svoj dom kvalitetno i povoljno.

Sve to, i još mnogo toga, nudimo vam u neponovljivom Black Friday tjednu u Meblo trade-u od 23. do 30.11.2021.