zadnji dani black friday popusta

Iskoristite zadnje dane najboljih popusta i opremite svoj dom ili objekt za najam saunama, swim spa i masažnim bazenima

15.11.2022 u 10:43

Bionic
Reading

Osnovana kao obiteljska firma 1992. godine, tvrtka „niveto“ danas je jedna od vodećih u zemlji i regiji u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena, sauna i aqua parkova kako u realizaciji javnih, tako i privatnih projekata.

Sa poslovnicama u Zagrebu i Splitu tvrtka niveto ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva, visoke kvalitete proizvoda i usluga, stručnosti i inovativnosti, niveto u svakom trenutku može započeti i uspješno završiti najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku.

U želji da podijeli svoje znanje i proizvode privatnom sektoru, niveto 2018. godine osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma.

Svi proizvodi iz ponude, masažni bazeni Spa, masažne kade, saune i Swim Spa masažni bazeni su visoke kvalitete i konkurentnih cijena, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, vile, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

U provedbi vlastite misije i ostvarenju vlastite vizije, spa.hr kontinuirano podiže kvalitetu proizvoda i usluge konstantnim praćenjem novih tehnologija, obukom osoblja i kontrolom kvalitete, koristeći suvremene tehnologije i metode koje su prijateljske okolišu i prirodi, a u korist korisnika proizvoda.

Masažni bazeni Spa

Od davnih vremena pa sve do danas poznata su ljekovita svojstava tople kupke i njene dobrobiti za zdravlje i kvalitetan život.

Masažni bazeni preporučuju se ljudima koji imaju problema s leđnim mišićima, kralježnicom, vratom i zglobovima, za rehabilitaciju nakon posljedica nesreća, bolje spavanje, jačanje imuniteta te smanjenje stresa. Služe kao izvanredna pomoć u skidanju viška težine i masnih naslaga na tijelu.

U užurbanom i stresnom načinu života ugradnja masažnog bazena u vlastiti dom najbolje je što možete učiniti za svoje mentalno i fizičko stanje te revitalizaciju organizma.

Spa masažnim bazenima možete začiniti život svakodnevnim opuštajućim wellness ritualom. Vaš um, tijelo i duša će vam biti zahvalni u bilo kojem dobu godine, u vanjskom ili unutarnjem dijelu doma.

Ukoliko se bavite turizmom i posjedujete kuću, vilu ili apartman za najam, obogatite svoju ponudu spa masažnim bazenima i podignite kvalitetu svog objekta na višu razinu.

Iz ponude spa masažnih bazena odaberite modele za dvije, tri ili više osoba, sa sjedećim i ležećim mjestima, s velikim brojem vodenih mlaznica, s izborom vodenih i zračnih masaža, uz relaksirajuću kromoterapiju, aromaterapiju, vodene atrakcije, uz uživanje u rasvjeti i glazbi te moderan dizajn, dostupne uz narudžbu OVDJE.

Swim Spa masažni bazeni

Swim Spa masažni bazeni idealni su za korištenje tijekom cijele godine u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, dvorištu, vrtu ili terasi. Za razliku od klasičnih bazena nećete imati građevinske radove u vrtu mjesecima, temperaturu vode možete prilagoditi svojim željama i potrebama, ugraditi ga u razini zemlje ili iznad zemlje.

Želite li bazen za uživanje, s protustrujnim plivanjem, za opuštajuće terapije, vježbanje u vodi, za druženje i igru s obitelji, sa snažnom masažom i velikim brojem mlaznica, uz kvalitetnu obradu vode, zajedno s pokrovom, sa više sjedećih i ležećih masažnih mjesta, plivačkom stazom te podvodnom rasvjetom Swim Spa je najboji izbor za Vas!

Pronađite svoj Swim Spa masažni bazen koji će vam zasigurno pružiti odmor i bijeg iz užurbanog svakodnevnog života, omogućiti vitalnost i ono najbitnije danas - pomoći da se povežete sami sa sobom!

Ekskluzivni popust na kvalitetu života. Ugrabite jedinstvenu priliku i priuštite si spa tretman kod kuće svaki dan!

  • +4
Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Saune

Saune imaju svoju bogatu povijest, a njihovo korištenje potječe iz nordijskih zemalja. Ljudi stoljećima koriste saune za sve vrste zdravstvenih stanja. Danas su popularne u cijelom svijetu zbog blagotvornog učinka na zdravlje ljudi.

Dokazano je da sauna čisti tijelo od toksina, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, normalizira krvni tlak, smanjuje stres, čisti zagušenja sinusa i pluća, pomaže ozdravljenju kože, oporavku od napora, sagorijevanju kalorija, oslobađa bolove u zglobovima i mišićima, pomaže boljem snu, otklanja sindrom kroničnog umora i relaksira.

Mnoge su dobrobiti sauna koje su postale nezaobilazne u hotelima, spa zonama, bazenima, teretanama, kozmetičkim salonima, a sve više su prisutne i u privatnim domovima.Nadolazeći hladni dani savršena su prilika za posjet sauni u nekom wellness centru. No, još bolje zvuči saunu imati u vlastitom domu.

Uz spa.hr široki asortiman finskih, infracrvenih, parnih, kombiniranih, bio solnih i vanjskih sauna to je itekako moguće. Odaberite svoj savršeni model OVDJE za vlastitu kuću ili za opremanje svog turističkog objekta koji iznajmljujete.

Iskoristite Black Friday popust na našem web shopu od 23.-30.11.:

  • 10% za kupnju raznih modela sauna
  • 5% za kupnju masažnih bazena
  • 5% za kupnju Swim SPA masažnih bazena

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju!

Black Friday kuponi će biti aktivni od 23.11.-30.11. ISKLJUČIVO za web kupovinu uz kodove

Kod za saune:

BFSAUNA10

Kod za masažne bazene i Swim SPA bazene:

BFSPA5

Pozivamo vas da posjetite naš prodajni salon u Zagrebu ili Splitu.

Svoj termin posjete i savjetovanja koji vam odgovara možete rezervirati putem linka.