uživajte i vi uz popuste

Luksuz nikada nije bio bliži: Iskoristite odlične Black Friday popuste u nivetu

08.11.2021 u 17:21

Bionic
Reading

Osnovana kao obiteljska firma 1992. godine, tvrtka „niveto“ danas je jedna od vodećih u zemlji i regiji u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena, sauna i aqua parkova kako u realizaciji javnih, tako i privatnih projekata

Sa poslovnicama u Zagrebu i Splitu tvrtka niveto ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva, visoke kvalitete proizvoda i usluga, stručnosti i inovativnosti, niveto u svakom trenutku može započeti i uspješno završiti najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku.

U želji da podijeli svoje znanje i proizvode privatnom sektoru, niveto 2018. godine osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma.

Svi proizvodi iz ponude, masažni bazeni Spa, masažne kade, saune i Swim Spa masažni bazeni su visoke kvalitete i konkurentnih cijena, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, vile, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

U provedbi vlastite misije i ostvarenju vlastite vizije, spa.hr kontinuirano podiže kvalitetu proizvoda i usluge konstantnim praćenjem novih tehnologija, obukom osoblja i kontrolom kvalitete, koristeći suvremene tehnologije i metode koje su prijateljske okolišu i prirodi, a u korist korisnika proizvoda.

Masažni bazeni Spa

Od davnih vremena pa sve do danas poznata su ljekovita svojstava tople kupke i njene dobrobiti za zdravlje i kvalitetan život.

Masažni bazeni preporučuju se ljudima koji imaju problema s leđnim mišićima, kralježnicom, vratom i zglobovima, za rehabilitaciju nakon posljedica nesreća, bolje spavanje, jačanje imuniteta te smanjenje stresa. Služe kao izvanredna pomoć u skidanju viška težine i masnih naslaga na tijelu.

U užurbanom i stresnom načinu života ugradnja masažnog bazena u vlastiti dom najbolje je što možete učiniti za svoje mentalno i fizičko stanje te revitalizaciju organizma.

Spa masažnim bazenima možete začiniti život svakodnevnim opuštajućim wellness ritualom. Vaš um, tijelo i duša će vam biti zahvalni u bilo kojem dobu godine, u vanjskom ili unutarnjem dijelu doma.

Ukoliko se bavite turizmom i posjedujete kuću, vilu ili apartman za najam, obogatite svoju ponudu spa masažnim bazenima i podignite kvalitetu svog objekta na višu razinu.

Iz ponude spa masažnih bazena odaberite modele za dvije, tri ili više osoba, sa sjedećim i ležećim mjestima, s velikim brojem vodenih mlaznica, s izborom vodenih i zračnih masaža, uz relaksirajuću kromoterapiju, aromaterapiju, vodene atrakcije, uz uživanje u rasvjeti i glazbi te moderan dizajn, dostupne uz narudžbu na našoj stranici.

Swim Spa masažni bazeni

Swim Spa masažni bazeni idealni su za korištenje tijekom cijele godine u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, dvorištu, vrtu ili terasi. Za razliku od klasičnih bazena nećete imati građevinske radove u vrtu mjesecima, temperaturu vode možete prilagoditi svojim željama i potrebama, ugraditi ga u razini zemlje ili iznad zemlje.

Želite li bazen za uživanje, s protustrujnim plivanjem, za opuštajuće terapije, vježbanje u vodi, za druženje i igru s obitelji, sa snažnom masažom i velikim brojem mlaznica, uz kvalitetnu obradu vode, zajedno s pokrovom, sa više sjedećih i ležećih masažnih mjesta, plivačkom stazom te podvodnom rasvjetom Swim Spa je najboji izbor za Vas!

Pronađite svoj Swim Spa masažni bazen https://www.spa.hr/product-category/swim-spa-masazni-bazeni/ koji će vam zasigurno pružiti odmor i bijeg iz užurbanog svakodnevnog života, omogućiti vitalnost i ono najbitnije danas - pomoći da se povežete sami sa sobom!

Iskoristite Black Friday popust 10% za kupnju proizvoda koji su na lageru i proizvoda dostupnih uz narudžbu.

Pozivamo vas da posjetite naš prodajni salon u Zagrebu ili Splitu.

Svoj termin posjete i savjetovanja koji vam odgovara možete rezervirati putem linka.