STRUČNOST U SPAVAĆOJ SOBI

Ikea napravila vlastitu verziju Kama Sutre

15.03.2019 u 15:25

Bionic
Reading

Vjerojatno mislite kako je na prvoj stranici Ikeine Kama Sutre rečenica poput 'možete imati seksualni život tek kad sami složite krevet', no neobični švedski vodič za ljubavni život više se oslanja na dizajn interijera, nego na tantričke savjete

Švedska tvrtka za dizajn i prodaju namještaja Ikea pružila nam je idealnu priliku da smislimo niz viceva o ručnom radu i kako biti sam svoj majstor u spavaćoj sobi kad je izdala vlastitu verziju Kama Sutre, no na kraju smo ipak odlučili preskočiti lake šale i posvetiti se neobičnoj ideji na temelju koje je nastala.

Bizarni švedski vodič za ljubav, seks i život iskoristio je originalnu Kama Sutru samo kao inspiraciju za vlastitu knjigu od 44 stranica u kojima se položaji uglavnom spominju u okviru modernog života. Na primjer, 'položaj psa' bavi se dijeljenjem životnog prostora s ljubimcima.

Ikeina Kama Sutra zapravo je domišljati katalog posvećen spavaćim sobama.

'Ima prekrasne ilustracije koje će inspirirati nove ideje i niz genijalnih položaja koji će voditi vaše putovanje spavaćom sobom', piše na Ikeinoj službenoj stranici.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube