DUHOVNI VODIČI

'Živa Barbika' dobila sestru

12.12.2012 u 12:33

Bionic
Reading

'Živa lutka' Valeria Lukjanova našla je srodnu dušu u 24-godišnjoj Olgi Olejnik (Dominica). Obje su bile na raznim kirurškim zahvatima kako bi postigle svoj plastični beživotni izgled i obje daju duhovne savjete

Internetska senzacija Valeria Lukjanova koja je postala poznata zahvaljujući svom bizarnom lutkolikom izgledu postala je najbolja prijateljica i duhovna sestra 24-godišnjoj Olgi Olejnik, također poznatoj i kao Dominica. Obje djevojke su također iz ukrajinskog grada Odesse.

Lukjanova i Olejnik zainteresirale su se jedna za drugu jer su imale istu frizuru, šminku i stil odijevanja. Mnogi koji su ih vidjeli zajedno automatski su pomislili da su sestre.

Djevojke svojim izgledom privlače klijente kojima daju duhovne savjete za oko 440 kuna. Uskoro se namjeravaju preseliti u SAD, gdje živi Dominicin dečko, dok bi Valerijin suprug tamo volio započeti posao.

Valeria Lukjanova samu sebe naziva 'najpoznatijom Ruskinjom na ruskom internetu, a njezinu uobičajen dan sastoji se od meditacije, tjelovježbe, a savršena večera je ona koju sama skuha svom mužu.