DRŽANJE ZA KRIVI MJENJAČ

Vozač masturbirao i nakon prevrtanja na cesti

25.09.2009 u 11:19

Bionic
Reading

Napaljenom i napušenom Nizozemskom vozaču glavić je bio daleko bitniji od glave. Nakon što se prevrnuo na cesti dekoncentriran vlastitim udom, kamiondžija je nastavio masturbirati sve do dolaska policije. Nije prestao ni pri ispitivanju

Cesta između Gothernburga i Boråsa bila je poprište seksualno-prometnog incidenta u utorak oko 4 sata ujutro. Nizozemski vozač kamiona prvo se inhalirao kanabisom, a potom se krenuo zabavljati vožnjom kožice u gaćama. S kitom i mozgom visoko u zraku, naravno, frajer je izgubio kontrolu nad upravljačem i prevrnuo se na cesti.

No, nikakav problem. Policija je po dolasku na mjesto nesreće zatekla kamiondžiju kako i dalje masturbira kao da se ništa nije dogodilo.

'Mastrubirao je i dok su ga službenici ispitivali', rekao je policijski tužitelj Åsa Askenbäck i dodao: 'Priznao je da nije obraćao punu pozornost na cestu jer se igrao s genitalijama.'

Optužba za tridesetgodišnjeg Nizozemca, pored neoprezne vožnje i vožnje pod utjecajem opojnih droga, proširena je, blago bizarno, i na seksualno zlostavljanje. Tko zna što je sve radio nesretnom kamionu?