GUŠTER VIA MAIL

Uz remen s eBaya u paketu dobila i guštera

18.05.2011 u 16:33

Bionic
Reading

Britanka Phillipa Durrant ostala je u šoku kad je u paketu, osim remena koji je naručila preko eBaya, pronašla i malenog guštera s pjegama poput leopardovih

Leopardasta gušterica Sahara preživjela je 190 kilometara dug put nakon što se zavukla u omotnicu koja je poslana u Phillipin rodni grad, Berkshire. 44-godišnja majka sedmero djece primila je paket jedno poslijepodne misleći da se u njemu nalazi samo remen koji je naručila preko eBaya.

Sahara je dva dana preživjela u omotnici i izašla neozlijeđena. 'Kćer je otvorila paket i dotrčala k meni vičući da je unutra nešto živo. Odlučili smo da je guštera najbolje odvesti veterinaru jer je bilo hladno i on je djelovao iscrpljeno', rekla je Durrant za Metro.

Vlasnica guštera Lisa Richardson otvorenu omotnicu s remenom ostavila je pored terarija. Znatiželjna gušterica je iz terarija uskočila u paket i otputovala u Berkshire. 'Nismo ni shvatili da nema Sahare dok je nismo išli nahraniti navečer. Tada je nastala panika', rekla je Lisa koja je uskoro primila mail od Phillipe u kojem objašnjava da je, osim remena, dobila i guštericu.

Za guštericu su potom pripremili povratnu kartu za Birmingham, ali u puno udobnijem aranžmanu i uz pratnju.