TOP PET SAVJETA

Uz pomoć Merkura najbolje iskoristite ovaj period

15.08.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Merkur 15. kolovoza konačno zauzima poziciju u Djevici, domicilnom znaku kojim vlada. Što vam je činiti i kako najbolje iskoristiti njegov blagotvoran tranzit i utjecaj u tom periodu? Pročitajte pet savjeta koji vam mogu pomoći u poboljšanju života i dnevne rutine

U znaku Djevice, Merkur djeluje na konkretne akcije i analitičke metode razmišljanja, unosi red i disciplinu u kaos naših misli i osjećaja. Kako ojačati te procese i pružiti ovom dobrom tranzitu najveću iskoristivost?

1.Nahranite mozak čitanjem i istraživanjem. Intelektualna moć upijanja novih ideja i proširivanja vidika bit će uvećana ovim tranzitom.

2. Razbijte dnevnu rutinu. Nađite nove prečice kojima ćete efikasnije obavljati kućanske poslove i osmislite nove načine koji će vam olakšati svakodnevicu.

3. Djevica vlada zdravljem, tako da je ovo razdoblje najbolje iskoristiti za sistematske preglede ili naručivanje kod liječnika.

4. Napravite veliko ljetno čišćenje. Osim što ćete 'provjetriti' i rasčistiti i same misli, napravit ćete i nova mjesta za dobre stvari koje vas očekuju u životu. Dopustite im da uđu u vaš prostor!

5. Posvetite se više svojim kućnim ljubimcima. Djevica također ima dominaciju nad tim aspektom, pa će nova, ojačana i produbljena veza s kućnim ljubimcima dati obitelji novu kvalitetu zajedništva.