DOKTOR MIRNE RUKE

Upoznajte kirurga koji je i vješti bacač noževa

15.03.2011 u 08:36

Bionic
Reading

Doktor Ted Eisenberg, kirurg specijalist za kozmetičke operacije grudi, koji je usto i svjetski rekorder po najvećem broju obavljenih operacija povećanja grudi. A kad se želi opustiti, doktor Eisenberg baca noževe i sjekire

Kirurg koji je ujedno i svjetski rekorder po broju izvršenih povećanja grudi Ted Eisenberg otkrio je da je njegov hobi - bacanje noževa - zaslužan za upis u Guinnessovu knjigu rekorda. Naime, na natjecanju u bacanju noževa za vrijeme obaranja rekorda u najvećem broju pucanja bičem jedan ga je prijatelj pitao koliko je do tada operacija grudi napravio i nakon nešto zbrajanja doktor Eisenberg je shvatio da se radi o 3.460 uspješnih operacija.

Ubrzo nakon što je shvatio da je možda i on rekorder, doktor Eisenberg nazvao je Guinnessovu knjigu rekorda koja ga je obavijestila da je u pravu te ga je proglasila rekorderom po broju obavljenih operacija grudi.

Ted Eisenberg proveo je prvu polovicu karijere baveći se općenitom kozmetičkom kirurgijom, no nakon 1999. među prvima se posvetio isključivo grudima. Bacanjem noževa počeo se baviti 2008. godine.

Doktor Eisenberg kaže da je oduvijek htio naučiti bacati noževe - još otkad je prvi put gledao serijal filmova o Crocodileu Dundeeju. Kaže kako se njegov neobičan hobi prelijeva u posao te posao u hobi.

'U operacijskoj sali sam vrlo koncentriran i tu istu koncentraciju imam i kad bacam noževe. Dok vježbam, osjećam se smireno. Mislim da sam zbog toga bolji kirurg', kaže Ted Eisenberg.

Ted Eisenberg dosad je osvojio nekoliko natjecanja, između ostalog i Međunarodno svjetsko prvenstvo bacača noževa održano u Texasu