KONCERTNA SEZONA

Turski prosvjedi otkazali gostovanje u Hrvatskoj

18.06.2013 u 12:52

Bionic
Reading

Zbog bezbrižnog načina života i blistave budućnosti koja je pred građanima Hrvatske, turski prosvjedi nisu željeli unositi nemir u malu balkansku administrativnu cjelinu

Novi album turskih prosvjeda, koji je prvo predstavljen u Istanbulu, a potom zarazio cijelu zemlju kreće na veliku Europsku turneju. Odmah na početku bili su prisiljeni otkazati svoj dolazak u Hrvatsku.

'Vidjeli smo da vas muče homoseksualni brakovi, pa reko' da vas ne opterećujemo glupostima kao što je diktatura kapitala i vjerski fanatizam, pa smo otkazali turneju. Uostalom, nismo pronašli neko drugo pismo protiv kojega bi vaši građani izašli na ulice.'

Turski prosvjedi kažu kako im je drago da je Hrvatska zemlja blagostanja bez problema, kancerogene prošlosti i još kancerogenije sadašnjosti pa su ju zato zaobišli. Žao im je što neće moći izvesti svoje hitove pod hrvatskim suzavcem.

Istovremeno u Bruxellesu već je osmišljena diverzija za Hrvatsku.


'Za Hrvatsku smo osmislili virtualne prosvjede da ne ometaju svakodnevicu građana, turističku sezonu. U njima su svi građani pravedni i uređeni europejci, koji su oduvijek branili Europu od osmanlija i njihovog zuluma, u ovom slučaju neciviliziranih prosvjeda iz Turske', otkrio je News Baru najniži mogući činovnik EU zadužen za razgovore s nekim iz Hrvatske.

Najnovija istraživanja također su pokazala kako su samo narkomani pod mostom u Kabulu impulzivniji prosvjednici za ljudska prava i javni prostor od Hrvata.

Kako doznajemo, karte kupljene za turneju turskih prosvjeda ne vraćaju i uvijek se mogu iskoristiti.