NISU ZAUVIJEK

'Tetoviranje' za pse postalo totalni hit

13.02.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Vjerojatno nikad niste vidjeli psa s tetovažom. No ako ste ikad pomislili kako bi bilo zabavno da i životinje imaju ukras na svom tijelu, novi trend mogao bi vam izvući osmijeh na lice

Tetoviranje je nešto što u stvarnosti životinjama nikad ne bismo smjeli raditi. No zabavan način da čak i psi dobiju neku sliku ili riječ na svoje tijelo ipak postoji.

Novi trend koji se brzo širi Velikom Britanijom je 'tetoviranje' pasa. Zapravo se radi o vrlo preciznom šišanju dlake koje poslije može podsjećati na tetovažu.

Naravno, neobičan novi trend je veća zabava vlasnicima nego životinjama, no poneko ošišano srce ili otisak šape nije nešto što psima vjerojatno značajno smeta. Pseće 'tetovaže' mogu trajati i do 14 tjedana, ovisno o brzini rasta dlake.


Za neobičnu ideju odgovorne su kozmetičarke za pse Jessica Allegri i Amanda Marshall. Nakon što su svojem psu napravile otisak šape u krznu, posjetitelji salona bili su toliko oduševljeni procesom da su zatražili da isto naprave i njihovim životinjama.

'To je zapravo ista stvar kao da pse šišamo. Bezbolno i brzo gotovo', kažu začetnice novog trenda čije radove možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici

Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.