ISPUCAO SE

Talijan kihnuo metak

11.01.2011 u 13:55

Bionic
Reading

Darco Sangermano iz Torina s djevojkom je na Staru godinu posjetio Napulj, gdje je doživio nesreću - pogodio ga je jedan od metaka ispucanih tijekom slavlja. Dok je čekao da mu lokalni liječnici pomognu, kihnuo je i kroz nos mu je izletio metak koji ga je pogodio u glavu

Za vrijeme novogodišnjeg slavlja u Napulju dvadesetosmogodišnji Talijan Darco Sangermano iz Torina bezbrižno se šetao s djevojkom kad ga je pogodio metak koji je netko ispalio u zrak. Metak mu je ušao u glavu kroz sljepoočnicu te se zaglavio iza oka u blizini nosnica.

Koliko god to nevjerojatno zvučalo, torinski obrtnik nije pretrpio nikakvu po život opasnu ozljedu. Potom je prevezen u bolnicu da bi mu se zaustavilo obilno krvarenje.

Dok je čekao liječnike koji će ga pregledati, Darco Sangermano kihnuo je i iz desne nosnice mu je izletio metak. Doktori su ga operirali i izvadili krhotine kosti sljepoočnice iz stražnje strane oka.

'Metak kalibra .22 mu je probio sljepoočnu kost i to ga je dovoljno usporilo da mu ne ošteti oko koje je okrznuo', rekao je doktor Guglelmo Ramieri.

Iako trenutno mutno vidi, neće izgubiti vid. Za nekoliko tjedana ponovno će biti operiran, no ovaj put laserom koji će mu popraviti štetu na šarenici.

Liječnici očekuju potpun oporavak gospodina Sangermana.