CESAR MILLAN

Slavni stručnjak za pse stiže u Zagreb

29.04.2014 u 16:25

Bionic
Reading

Zagreb će ugostiti slavnog 'šaptača psima' – Cesara Millana - 1. listopada u Areni

Međunarodni stručnjak za ponašanja pasa Cesar Millan ove jeseni kreće na europsku turneju sa svojim edukativno-zabavnim spektaklom uživo kako bi prezentirao jedinstvene tehnike rješavanja situacija vezanih uz česta problematična ponašanja pasa. Millan će tijekom rujna i listopada 2014. predstaviti svoju predstavu 'Vođa čopora - Uživo' u devet gradova. Zagreb ima čast biti jedan od tih gradova – Cesar Millan 1. listopada, 2014. dolazi u Arenu Zagreb!

Cesar Millan jedan je od najtraženijih autora New York Timesa. Danas ima status vodećeg autoriteta u području pseće rehabilitacije. S više od 25 godina iskustva i rada sa psima, Millan koristi filozofiju povjerenja, poštovanja i ljubavi kako bi rehabilitirao agresivne, uplašene i neurotične pse, istovremeno učeći njihove vlasnike kako njihovo ponašanje utječe na njihove ljubimce. Svoja bogata iskustva Cesar je pretočio u niz knjiga i proizvoda za zabavu, časopis, zakladu Cesar Millan te web-stranicu koja je postala vodeći i nezaobilazan izvor pomoći i savjeta vlasnicima pasa.


'Pseći svijet je svijet instinkta percipiran kroz njuh, vid i sluh. Ljudski svijet, svijet je intelekta, emocija i duhovnog. Komunikacija između ta dva svijeta može biti teška. Kada mi pripitomljavamo pse, stvaramo neravnotežu njihova prirodnog stanja. Upravo ta neravnoteža može dovesti do problematičnog ponašanja i poteškoća u međusobnoj komunikaciji. Veselim se što ću svoj show predstaviti Europi te sam počašćen što sam pozvan kako bih demonstrirao svoje tehnike. Nadam se da će kroz razumijevanje psećeg svijeta ljudi moći poboljšati ponašanje svojih pasa, a u isto vrijeme možda malo i svoje vlastito', kaže Millan.

Ulaznice za Cesara Millan – 'Vođa čopora - Uživo' u Zagrebu kreću u prodaju od 30. travnja 2014. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim, a cijene se kreću od 196 kuna pa sve do 725 kuna.

Za više informacija o događaju i ulaznicama posjetite www.cesarmillanlive.com i www.eventim.hr