ŠEPRTLJA S MIKROFONOM

Reporter razvalio ledenu skulpturu na sajmu

03.09.2010 u 13:52

Bionic
Reading

Na tradicionalnom godišnjem sajmu u okrugu Orange u Kaliforniji novinar je umjesto dobre reportaže uredništvu isporučio snimku svoje gluposti, a videoklip je, naravno, postao vrlo popularan na internetu

Tradicionalni veliki OC (Orange County) sajam okuplja gospodarstvenike, poljoprivrednike i druge razne kreativce da na najbolji mogući način predstave i reklamiraju ruralnu stranu Kalifornije.

Sajam obuhvaća izložbe stoke i natjecanja, utrke svinja i konja, povrtne i cvjetne izložbe, predstavljanje obrta i umjetnosti, cirkuske nastupe, karnevalske povorke, auto i moto utrke i abnormalne količine hrane.

Između ostalog, ove godine svoje umijeće su pokazali samouki umjetnici koji izrađuju skulpture od leda. Našli su se očito među najzanimljivijima jer je lokalni novinar odabrao upravo jednog kipara da porazgovara s njim.

No novinar očito nije razmislio kako će odraditi posao jer osim što je gurao mikrofon povlačeći kabel preko skulpture, palo mu je na pamet da je prođe dlanom po njoj. Naravno, to nije dobro završilo.