40 SATI I 30 MINUTA U ETERU

Radio hit fm oborio rekord u najduljem talk showu!

11.12.2011 u 10:39

Bionic
Reading

Voditelj radija hit fm Siniša Martinović uspio je izdržati u vođenju Najdužeg talk showa na radiju 40 sati i 30 minuta te time oborio Guinnessov rekord koji je do sada iznosio 40 sati i sedam minuta

'Hvala svim vjernim slušateljima, prijateljima i običnim, malim ljudima koji su nam bili stalna podrška. Bez dragih gostiju, poznatih lica iz hrvatskog šoubiza koji su se izmjenjivali u našem studiju, ne bih mogao izdržati. Mala ali složna ekipa uspjela je izgurati do kraja i zaista sam im zahvalan', rekao je Siniša i dodao: 'Bilo je tu nenadanih priča, iznenađenja, emocija, ljubavi i smijeha koji su razbijali moj umor i motivirali me da nastavim dalje.'

U 40 sati i 30 minuta od javnih osoba čuli smo mnoge pikanterije.

Bili smo pozitivno iznenađeni odlukom slušateljice Suzane koja je u sitnim noćnim satima, nakon telefonskog razgovora u eteru, u četiri ujutro taksijem došla do nas.

Uspjeli smo pomiriti zaručnike Tomislava i Andreju, koji su nakon burnog raskida obnovili svoju ljubav, uz pomoć savjeta Siniše Martinovića.

Radio hit fm je dobio mnoge nove slušatelje kojima neizmjerno zahvaljujemo na podršci, a postojećim slušateljima hvala na vjernosti. Ponukana Sinišinim uspjehom, DJ radija hit fm-a Tatjana Jurić poželjela je i sama rušiti još jedan od Guinnesovih rekorda.

Ekipu Radija hit fm sljedeći tjedan očekuje težak posao pripreme potrebne dokumentacije koja treba biti poslana u Guinnessovu centralu u London kako bi rekord i službeno ušao u Guinnessovu knjigu rekorda.