DIRLJIVA REAKCIJA

Pripremio beskućniku iznenađenje koje nikad neće zaboraviti

08.05.2014 u 13:21

Bionic
Reading

Nakon što je u ožujku beskućniku poklonio ‘dobitni loto listić’ s 1.000 dolara, komičar Rahat Hossain nastavio je brinuti se o svom novom prijatelju i otvorio zakladu kojom je prikupio dovoljno novca da ga iznenadi - stanom!

U ožujku je komičar Rahat Hossain iznenadio beskućnika Erica ‘dobitnim loto listićem’ u vrijednosti od 1.000 dolara. Ericova reakcija i želja da taj novac podijeli sa svojim dobročiniteljem učinili su ga internetskim hitom i taj je video pogledalo gotovo 16 milijuna ljudi. Hossain je shvatio da mu može nastaviti pomagati i otvorio je zakladu za dobrovoljne priloge te prikupio 44.000 dolara!


Novac je odlučio pametno iskoristiti pa je unajmio i uredio stan za Erica na godinu dana, a njega je doveo pred gotov čin i ponovno snimio njegovu reakciju.

Novac koji je ostao ostavljen je na raspolaganje Ericu uz Rahatovu pomoć i kontrolu. Zbilja je pogodio time što mu je pomogao, jer prije nego što mu je otkrio njegov novi dom Eric ga je razveselio najboljom mogućom vijesti - našao je posao.

Sad već bivši beskućnik u suzama je zahvalio svima koji su mu pomogli, premda je posve jasno da ni sam ne vjeruje da se to dešava. Pogledajte...