45 KN PO SLOMLJENOM SRCU

Prekida s djevojkama u ime njihovih 'hrabrih' dečki

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 24.01.2012 08:19
  • Objavljeno 24.01.2012 u 08:19
prekid veze razvod slomljeno srce

prekid veze razvod slomljeno srce

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: thinstock

Želite li prekinuti s djevojkom, a ne znate kako? Javite se Jonathanu Kiekbuschu koji za život zarađuje prekidajući s djevojkama u ime njihovih ne toliko hrabrih momaka

Ako u današnjem svijetu u kojemu je sve na prodaju možete platiti nekome da vam 'sredi' spoj, što je još davno nekad činio pjesnički vudreni nosonja Cyrano de Bergerac, zašto ne biste mogli platiti nekome da prekine vezu u vaše ime? Tim putem uputio se 21-godišnji Britanac Jonathan Kiekbusch odlučivši preuzeti ulogu glasnika loše vijesti.

Budući da se takve mučne stvari ne čine iz unutarnje potrebe, Jonathan je odlučio svoje usluge naplatiti, i to pet funti, odnosno 45 kuna plus troškovi, uz dodatnih 20 funti po satu za 'teške slučajeve'.

Ako se pitate kako je Jonathan izabrao tu novu i inventivnu profesiju, odgovor slijedi. Prvi put, dok je još bio amater u tome, pomogao je prijatelju i njegovoj djevojci da shvate kako nisu jedno za drugo.

Nakon prvog slučaja zaredalo se još nekoliko prijatelja kojima je elegantno i bez velike muke ugasio veze, da bi potom došlo do preokreta – Jonathan je trebao prekinuti s vlastitom djevojkom. Kako je taj prekid tekao poprilično mučno, tako je naš junak zaključio kako bi puno lakše bilo da je to napravio netko drugi u njegovo ime. I karijera se rodila.

Budući da se bavi moralno prilično škakljivim poslom, Johnatan si je postavio neke granice. Tako, između ostaloga, nikad neće prekinuti s djevojkom koju je dečko varao.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi