NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Što je Tron?'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.11.2010 11:14
  • Objavljeno 03.08.2010 u 11:01
tron

tron

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pravilnik natječaja 'Što je Tron?'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja šalju kratki odgovor na pitanje 'Što je Tron?' na e-mail adresu tportal@tportal.hr. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (tportal.hr), Nikola Filipčić (tportal.hr) i Tin Bosek (tportal.hr). Dodijeliti će se ukupno pet (5) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).


2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom e-mail adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela, dob djeteta/djece) zajedno s odgovorom na pitanje 'Što je Tron?'. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati samo s jednim odgovorom, a maksimalan broj znakova (zajedno s razmacima) je 300.


3) Rokovi

Trajanje natječaja: 2. do 15. studenoga. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 15. studenog 2010.


4) Nagrade

Pet (5) 'Tron' poklon paketa.


5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i priređivač nagradnog natječaja mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi