LJUBAV NA PRVI POGLED

Pravi los se beznadno zaljubio u kip

09.06.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Stanovnici Grand Lakea u Coloradu uz kip losa koji je jedan bračni par postavio u svom vrtu dobili su i priliku proučiti nešto neuobičajeno – pravu zaljubljenu životinju koja se ne srami fizički pokazati svoje osjećaje

Grand Lake u Coloradu sigurno nije očekivao svakodnevne posjete pravog živog losa nakon što je jedan bračni par u svom vrtu postavio veliki brončani kip iste životinje. Pravi los očito je zbunjen jer, nakon što je prvi dan otkrio da mu se sviđa kip pa ga zajahao, sad se svaki dan vraća na daljnje vođenje ljubavi.

Čini se kako pravom losu uopće ne smeta što je njegov partner tako hladan prema njemu. Iako je los u početku bio malo sramežljiv, njegova je veza s kipom ovih dana procvala.


Stanovnici kažu da los koji često navraća do statue u gradu nije jedini koji to čini, no samo on si dopušta seksualne slobode s kipom. Randy i Pam koji su postavili kip u svom vrtu nisu oduševljeni zabavnim razvojem događaja.

Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.