OGLADNIO TIJEKOM VOŽNJE

Policija traži proždirača autobusnog sjedala

27.07.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Devonska i cornwallska policija traži muškarca za kojeg vjeruje da je napravio oko 200 funti štete u autobusu. Sumnjivac je štetu počinio tako da je pojeo dio sjedišta

Policija u Devonu i Cornwallu traži muškarca koji je navodno pojeo 200 funti vrijednosti sjedišta u autobusu. U optjecaj su pustili snimku nadzorne kamere koja ga je snimila na djelu, piše Guardian.

Mladić se vozio autobusom po engleskoj rivijeri kad ga je, čini se, uhvatila iznenadna glad. Sumnjivac je zatim počeo gristi kožno sjedalo u autobusu.

Nije u potpunosti jasno je li stvarno jeo i gutao sjedište, no nadzorna kamera ga je snimila kako svoj obrok zalijeva sokom. Budući da ga još nisu uhvatili, policija je objavila snimku nadzorne kamere u javnost u nadi da će im građani pomoći u hvatanju delikventa.

'Između Paigntona i Torquaya na autobusu broj 12 muškarac počeo je gristi svoje sjedište. Napravio je oko 200 funti štete', rekao je policijski glasnogovornik.

Glasnogovornica autobusne tvrtke je rekla kako je putnik bio samo 20 minuta na autobusu te da je čavrljao s ljudima prije nego što je odlučio pojesti dio sjedala. Dodala je kako nije pojeo puno, no da je napravio štetu koju je teško popraviti.