NIJE VIC

Policajac 20 minuta lovio samog sebe

10.02.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Zbunjeni policajac u civilu proveo je 20 minuta u lovu na sebe. Za zabavni nesporazum bio je kriv drugi policajac koji je na sigurnosnim kamerama primijetio 'sumnjivu osobu' i navodio policajca na samog sebe

Anonimni policajac iz Sussexa u Velikoj Britaniji završio je u vijestima jer je proveo 20 minuta pokušavajući uloviti samog sebe. Za ovu duhovitu situaciju bio je kriv drugi policajac koji je na sigurnosnim kamerama primijetio osobu koja se 'ponaša sumnjivo'.

Taj drugi policajac javio je svom kolegi u civilu da se po području u kojem se dogodio niz pljački mota sumnjivac te ga navodio za osobom koju je nejasno vidio na sigurnosnim kamerama. Policajac u civilu zbunjeno je pokušavao pronaći 'sumnjivca' kojeg je njegov kolega spazio, no ovaj je cijelo vrijeme bio 'korak ispred' policajca.

Nesporazum je nakon 20 minuta neuspješnog lova riješio policajac višeg čina koji je slučajno naišao i na monitoru prepoznao kolegu za kojeg je službenik u kontrolnoj sobi mislio da je kriminalac. Cijeli slučaj je završio u britanskom policijskom časopisu.