SAMI HITOVI

Pogledajte najbolje viralne videosnimke tjedna

17.06.2013 u 15:58

Bionic
Reading

Od psa koji se bori s kriškom limuna do psa koji se ponio kao pravi spasitelj, od kradljivca čiju je provalu uživo snimila televizija do letećeg bicikla, pogledajte Metroov pregled naj viralnih videa prošloga tjedna

Tko bolje reklamira Dan očeva od Lukea Skywalkera i Dartha Vadera?

Lego je povodom Dana očeva objavio simpatičan video vjerojatno najpoznatijih tate i sina u svemiru - Lukea Skywalkera i Dartha Vadera. Ipak, svjetlosne mačeve zadržali su u koricama, a onda slijedi pitanje je li to pravo obiteljsko okupljanje kad nije bilo nikakve svađe...


Krađa uživo na televiziji

Dakle osim što je prekinuo s djevojkom, Poljak Andrzej Czapka snimljen je kako krade cvijeće koje je bilo namijenjeno potencijalnom pomirenju. Andrzej nije ni skužio da nekoliko metara od njega televizijski reporter snima prilog, a tako se i on pojavio uživo na televiziji.


Vojnička motivacija

Ako ste ikad poželjeli vojnu karijeru, ali vam je trebao neki sitan poticaj, ovo sigurno nije video za vas. Ovo je video za zabavu.


Reakcija boksera na limetu

Bebe i životinje posebno su zabavne kad se susretnu s novim okusima. Bokser na plaži prvi je put probao limetu. Teško je ocijeniti je li mu se svidjela jer je njegova reakcija zbilja urnebesna.


Herojski pas vodič slijepih

Nadzorna kamera snimila je u San Rafaelu u Kaliforniji nevjerojatnu situaciju u kojoj pas vodič slijepih uspješno upozorava dvoje ljudi na jureći automobil koji im je dolazio s leđa. Ozlijeđenih nije bilo, no da nije bilo njega, tko zna kako bi priča završila.


'Policija, upomoć, ova prostitutka je ružna!'

Telefonska linija za hitne pozive u engleskom gradu Solihullu primila je prošli tjedan bizaran poziv muškarca koji se požalio da je prostitutka koju je platio daleko ispod njegovih očekivanja i da je jako ružna. To što ga je gospođa s druge strane telefona upozorila da je zapravo prekršio zakon nije ga pretjerano uzbudilo.


Pjesma zarobljenika u avionu

Let iz Vegasa u Phoenix krenuo je posve krivo. Putnici su zaglavili na avionskoj pisti zatvoreni u zrakoplovu čak pet sati bez hrane i vode - nekima je pozlilo, neki su se onesvijestili. No ipak su odlučili održati pozitivan duh i zapjevati.


Evo zašto je pas najbolji čovjekov prijatelj

Ovaj pas dao je posve novo značenje izrazu 'najbolji čovjekov prijatelj' nakon što je snimljen kako gura svog vlasnika u invalidskim kolicima niz poplavljenu ulicu.