RUSKA BAJKA

Pogledajte kako se mladi medvjed igra s mačkom

10.01.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Mačke su poznate po tome da su tvrdoglave i često neustrašive. Film koji je Rus pod pseudonimom ProGmerVS stavio na internet odvija se u drvenoj kolibi u Rusiji, a glavni likovi su narančasta mačka i mladi medvjed

Nemoguće je znati je li koliba u filmu YouTubeovog korisnika ProGmerVSa nečije vlasništvo i što u njoj rade dvojica Rusa koja su snimila kratki film u kojem se igraju mačka i medvjedić. Bez obzira radi li se o lovačkoj kolibi ili o vlasništvu ljudi koji su snimili film, glavni likovi - medo i maca - zabavljali su snimatelje svojim ponašanjem.

Medvjedić je razigrano napadao narančastu mačku koja mu je uglavnom dozvoljavala da je gnjavi. Napokon, kad joj se to više nije dalo, mačka se oslobodila iz njegovog zagrljaja i krenula u napad.

U nekoliko vještih napada stjerala je medvjedića u kut gdje se sakrio u kutiju. Medo je još jednom pokušao izaći iz magareće klupe, no mačka je bila nepopustljiva i potišteno se vratio u kut.

Koliko su mačke inače hrabre i ratoborne, možete doznati i vidjeti i u nekima od naših prijašnjih članaka: ovdje i ovdje