HOW RIDICULOUS

Pogledajte kako klinci zabijaju nemoguće koševe

25.10.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Po uzoru na grupu Dude perfect i Legendary shots koji stavljaju košarkaške podvige na internet, grupa australskih tinejdžera koja se nazvala How ridiculous stavila je svoje - i završila na televiziji

Australski tinejdžeri Derek Herron, Brett Stanford, Scott Gaunson i Kyle Nebel koji su se upoznali u lokalnoj crkvenoj grupi ubrzo su shvatili da dijele interes i talent za zabijanje nemogućih koševa. Svoju vještinu imali su nedavno prilike i pokazati na australskoj televiziji koja je prenijela snimku mladića na terenu za kriket u Perthu

Televizijska ekipa zainteresirala se za tinejdžere nakon što su vidjeli njihov film na YouTubeu, pa su ih odlučili snimiti za vijesti. Četvorica prijatelja nakon nekoliko pokusnih bacanja pokazala su da se ne radi o prevari te da uistinu mogu zabiti koš s ogromne udaljenosti.

Čini se da će grupa How ridiculous uskoro biti popularna kao i Dude perfect ili momci iz grupe Legendary shots koji su sredinom godine izveli nevjerojatan koš s platforme visoke 40 metara.

Momci kažu da bi rado svojom vještinom skupljali novac za dobrotvorne svrhe te se nadaju da im će njihovo pojavljivanje na televiziji pomoći u tome.