OČAJNI 50-GODIŠNJAK

Po mjerama bivše napravio lutku na napuhavanje

01.09.2010 u 11:29

Bionic
Reading

Talijanski je biznismen bio toliko očajan nakon što ga je ostavila djevojka da je dao napraviti lutku na napuhavanje prema njezinom liku

Pedesetogodišnji Talijan potrošio je 18.000 dolara da što lakše preboli prekid, a sav je novac dao proizvođaču lutaka Diegu Bortolinu, kao i niz njezinih fotografija. 'Želim da bude ista, samo s većim grudima', rekao je povrijeđeni biznismen.

Bortolin, koji nije imenovao nesretnog muškarca, poznat je po iznimno realističnim lutkama na napuhavanje koje izrađuje u Trevisu.

'Ona je nasmijana zgodna plavuša, ali gospodin je htio veće grudi i zaobljeniju stražnjicu. Naše uobičajene lutke su vrlo realistične i stvar funkcionira kao prava', rekao je Bortolin za talijanski Il Messaggero.

Premda inače naplaćuje 5.000 dolara po komadu, ovaj je projekt bio skuplji 'jer su morali vjerno reproducirati baš sve, do oblika noktiju i zubi'.

Lutka je teška 58 kilograma i visoka oko 1,60 metara. Bortolin kaže da je u potpunosti fleksibilna te da može pratiti svaki pokret ili položaj kao i čovjek. 'Koliko se meni čini, ona je sad savršena djevojka', rekao je.