DOBAR TEK

Pijanac se proslavio na YouTube jedući salvetu

16.02.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Najnoviji hit na YouTubeu snimka je pijanog muškarca u Los Angelesu koji je toliko izvan sebe da, kad završi s onim što ima na tanjuru, nastavlja jesti sve što mu padne pod ruku - uključujući i papirnatu salvetu

U restoranu Denny's u zapadnom Hollywoodu grupa prijatelja slučajno je snimila pijanog muškarca kako polako jede sve što mu je na tanjuru. Nakon što je pijanac završio s hranom, nastavio je žvakati i papirnatu salvetu.

Papirnata salveta nije do kraja odgovarala alkoholiziranom muškarcu, pa ju je nekoliko puta izvadio iz usta i stavio natrag na tanjur. No, svaki put nastavio je prebirati vilicom po svom obroku, i salveta se nekako ponovno našla na meniju.

Mnogi pretpostavljaju da je muškarac jednostavno toliko pijan da uopće nije bio svjestan što radi, dok drugi kažu da je cijela stvar organizirana. Neki misle da je možda u nekom trenutku shvatio da ga se snima, pa se namjerno nastavio glupirati.

Bilo kako bilo, društvo koje ga je snimalo djeluje iskreno dok se smije do suza i komentira. Inače, film je snimljen u tri ujutro, pa je sasvim moguće da nitko ne glumi, već se stvarno radi o pijanom muškarcu i društvu koje je bilo na pravom mjestu u pravo vrijeme.