SRETAN ZAVRŠETAK

Pijanac preko noći postao savršen suprug

01.10.2010 u 14:01

Bionic
Reading

Ken Merryweather znao je po cijelu noć provesti pijući prije povratka kući, gdje ga je čekala njegova djevojka Tracey. No nakon što je pretrpio moždani udar pijanac se pretvorio u poželjnog partnera

Četrdesetčetverogodišnji partijaner iz Hadfielda u Velikoj Britaniji živio je raskalašenim životom. S posla je išao direktno u kafić i znao je ostajati vani i piti do tri u noći.

No onda je pretrpio moždani udar i potpuno se promijenio. Osim što je izgubio od 50 do 70 posto sjećanja, gospodin Ken Merryweather prestao je biti prost i bezobrazan prema svojoj djevojci Tracey te je u potpunosti prestao piti.

Zbog posljedica izljeva krvi u mozak nije sposoban raditi neke stvari, no naučio je šivati i kuhati. Morao je također ponovo naučiti hodati i govoriti.

Moždani udar dogodio mu se nakon uobičajene noći partijanja, a ujutro ga je pronašla njegova četrdesetsedmogodišnja djevojka Tracey koja ga je morala oživjeti jer je prestao disati. Nakon dugog oporavka Tracey je primijetila da se Ken jako promijenio. Promjena u njegovom karakteru bila je toliko jaka da se Tracey napokon odlučila udati za njega.

Statistički gledano, osam od deset veza propadne nakon moždanog udara zbog velike promjene osobe koja ga je pretrpjela, no u Kenovom slučaju ne samo da mu se karakter promijenio nabolje, već mu je i spasio vezu. Inače, doktori smatraju da alkohol nije imao nikakve veze s moždanim udarom.