NAUČITE SALSU

Peti međunarodni salsa festival u Rovinju - dobitnici

26.06.2009 u 09:58

Bionic
Reading

Veliki interes za petu obljetnicu Međurodnog ljetnog salsa festivala pokazuju gotovo u potpunosti rasporodane ulaznice dva tjedna prije početka festivala. Međutim, organizatori festivala ove godine nude dva posebna predfestivalska dana, 24. i 25. lipnja, namijenjena posebno početnicima za usvajanje prvih plesnih koraka, ali i već iskusnim plesačima. Rezervirajte svoje mjesto na festivalu na vrijeme i dođite u Rovinj na predfestivalsko zagrijavanje

Za veliku petu obljetnicu Salsa festivala, u Rovinju od 23 - 28. lipnja, organizatori tog jedinstvenog plesnog događaja u Europi odlučili su ponuditi tri posebna predfestivalska dana. U predfestivalsko vrijeme, počevši od utorka 23. lipnja, svi posjetitelji Rovinja moći će plesati u jutarnjim i večernjim satima na malim gradskim trgovima uz DJ-e i plesnu animaciju.

24. i 25. lipnja 2009. počinje zagrijavanje za glavni dio festivala, kada će šest posebnih predfestivalskih radionica voditi 'Papi' Alfonso i Noydee Fonseca, profesionalni instruktori na vodećem plesnom institutu u Havan na Kubi – ISA-u.

Kroz protekle četiri godine broj sudionika festivala je porastao s početnih 250 na 800 plesača 2008. godine. Organizatori procjenjuju da se tih dana u Rovinju, uz posjetioce večernjih zabava, našlo i više od tisuću ljudi, dok još veći broj predviđaju ove godine na velikoj petoj obljetnici festivala. Salsa festival je prava multikulturalna manifestacija, što pokazuje činjenica da je preko pedeset posto posjetitelja iz različitih europskih zemalja.

Salsa festival dokaz je da i u vrijeme krize i recesije postoji interes za kvalitetne projekte i događaje koji dovode turiste i oplemenjuju turističku ponudu zemlje i regije.
Organizatori Salsa festivala, plesni klub 'Los Mamberos' i tvrtka Salsa Adria Produkcije d.o.o., zahvaljuju glavnim partnerima festivala: Gradu Rovinju, TZ-u Rovinj, hoteljersko - turističkoj tvrtki Maistra d.d. i medijskim pokroviteljima festivala: Europlakatu, Novoj TV, T-portalu, Glasu Istre, Butigi, Turist Plusu, Turizam info-u, Stručnoj reviji UT, Viti, Planu B, Putovanjima za dvoje, HR studiju Pula, 24 sata, NIT-u, NG Traveleru.

KAKO SUDJELOVATI NA FESTIVALU

Ako ste ponukani pročitanim odlučili sudjelovati na ovogodišnjem salsa ludilu u Rovinju, organizator je za polaznike pripremio razne mogućnosti sudjelovanja. Bez obzira jeste li totalni početnik ili salsa guru, u ponudi možete pronaći i rezervirati prefestival special ili combo pass, koje uključuju dnevne radionice te večernje zabave! Sve informacije možete pronaći na www.crosalsafestival.com ili se za rezervacije javite direktno na info@salsa-adria.hr te brojeve telefona 098/913 43 54 i 099 232 6068

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice na neponovljiji pool party zadnji dan festivala, 28. lipnja u Hotelu Istra na Otoku Svetog Andrije u Rovinju.

Dvije ulaznice osvojila je Maja Hornjak iz Poreča.