PROPJEVAO POD PRITISKOM

Papagaj cinkao svog vlasnika

20.01.2014 u 08:55

Bionic
Reading

Psi nisu ljudima najbolji prijatelji samo zato što su vjerni, već i zato što znaju šutjeti. Papagaj je prometnoj policiji cinkao svog vlasnika da je pijan

Meksički motorist Guillermo Reyes nije ni sanjao da će ga policiji cinkati vlastiti papagaj, no upravo se to dogodilo kad se vraćao kući. Ptica nije ni lagala – Reyes je pao na alkotestu, piše The Huffington Post

Reyes je iza rešetaka završio zajedno s papagajem jer su djelatnici službe koja se brine za probleme s životinjama rekli da između vlasnika i ptice postoji vrlo jaka veza te da ih ne bi bilo pametno razdvajati.


Reyes je tako proveo noć u zatvoru sa svojim ljubimcem koji ga je cinkao, no ako ćemo biti iskreni, vlasnik bi mu svejedno završio na istom mjestu čak i da papagaj nije propjevao jer bi policija sama tražila da napravi alkotest.

Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.