SJEDITE NA BUDUĆNOSTI

Ova čudakinja čita sudbinu iz stražnjice!

17.01.2014 u 14:13

Bionic
Reading

Ako niste znali, postoje i osobe koje proriču sudbinu iz stražnjica. Sam Amos je jedna takva 'čitačica stražnjica' i nedavno je komentirala i neke slavne osobe poput Kelly Brook i Rihanne

'Čitačica stražnjica' Sam Amos gostovala je u britanskoj emisiji 'This Morning' gdje je proricala budućnost nekih slavnih osoba. Naime, Sam Amos tvrdi kako može vidjeti karakterne crte ljudi u boji kože, borama i generalnom izgledu njihovih stražnjica.

Kako Kelly Brook ima jednu od najslavnijih stražnjica u Velikoj Britaniji, bila je među slavnima koje je Sam Amos 'čitala'.

'Kelly je prethodne godine prošla kroz tranziciju i sada je spremna za novu vezu. Njezina desna strana stražnjice mi govori o njenoj prošlosti, dok mi lijeva govori o budućnosti. Želi otići u SAD i možda se čak preseli tamo', rekla je Sam Amos o Kelly Brook.


'Rihanna je poprilično ratoborna dama. Također je i sretna, no imam osjećaj da će uskoro postati ćudljiva. Bavit će se dobrotvornim radom. To mi je jasno iz oblika njene stražnjice', Sam Amos je komentirala pjevačicu Rihannu

'Čitanje' stražnjica nastavilo se uživo s još jednom gošćom.