BRITANČEVA CURA UGANULA NOGU

Nezgoda prvog dana na najboljem poslu na svijetu

02.07.2009 u 20:34

Bionic
Reading

Prvi dan osvajača najboljeg posla na svijetu, britanca Bena Southalla koji će idućih šest mjeseci čuvati rajski australski otok Hamilton za 150.000 dolara, završio je uz malu nezgodu njegove djevojke koju je zbog uganuća noge cijelo vrijeme nosio na leđima

Ben Southall u četvrtak je prvi zadatak kao 'čuvar' otoka Velikog koraljnog grebena morao odraditi s novinarima koji su ga rešetali pitanjima i fotkanjem. S njim je na par 'oproštajnih dana' stigla i njegova djevojka Breanna Watkins.

Sve je bilo savršeno. Sunce, kristalno bistra voda i blistavo bijeli pijesak u pozadini. 'Ovo je zaista dragulj na kruni', uzvikivao je Ben, 'ovo je jedan od najupečatljivijih, fantastičnih plaža na kojima sam ikad bio.'

Ben i 22-godišnja djevojka Breanna zabavljali su se u moru, crtali slike u pijesku i šetali uz plažu dok su se oko njih vrzmali novinari iz cijelog svijeta. A onda je Breanna odlučila napraviti gimnastičku 'zvijezdu', a preokret je završio tako da je desnom nogom nespretno stala na prijelaz pijeska i mora. Ostatak dana Ben ju je nosio na leđima.

Zasigurno će par zaboraviti svaku nezgodu nakon šest mjeseci, kad im na račun sjedne zavidna svota novca.

Benov posao podrazumijeva hranjenje riba, čišćenje bazena i redovno vođenje tjednog bloga s komentarima, fotografijama i video izvještajima o događanjima na otoku. Osim toga, od njega se očekuje da proputuje stotinjak otoka oko Velikog koraljnog grebena uz obalu Queenslanda i zabavlja turiste, igra s njima golf i tenis, roni ili se jednostavno sunča s njima.