SKRIVENI TALENT

Neugledna 47-godišnjakinja glasom osvojila Britaniju

13.04.2009 u 10:25

Bionic
Reading

Skromna i neugledna 47-godišnjakinja ostavila je bez daha publiku i žiri u britanskoj verziji televizijskog showa 'Britain's Got Talent'. Kako je sama rekla, dosad nije imala priliku pokazati svoj pjevački talent, a gledatelje je osvojila pjesmom 'I Dreamed a Dream' iz mjuzikla 'Jadnici'

Nezaposlenu Britanku Susan Boyle nisu spriječile godine da se prijavi na televizijski show koji otkriva pjevačke talente. I upravo je njime iznenadila sve prisutne i sve koji su show pratili od kuće. Čim je otpjevala prvi stih u publici su se začule ovacije.

No dok mediji oduševljeno pišu o njezinom nastupu, Susan nije pretjerano zadovoljna. Za britanski je Mirror priznala da se šokirala kako je izgledala. Bila je svjesna da televizija deblja, ali nije bila svjesna koliko. 'Izgledala sam kao garaža. Prestravilo me i šokiralo to što sam vidjela. Nisam znala da mogu ganuti ljude do suza i nadam se da to nije bilo zbog izgleda', našalila se Susan.

Susan nikad nije imala vezu i dok je odrastala nerijetko je bila predmetom sprdnje zbog izgleda, no odlučila je da neće dozvoliti da je to spriječi u njezinom naumu. 'Ponosna sam što sam dio showa. To je ostvarenje snova', rekla je.