APSTINENCIJSKA KRIZA

Napaljeni emu ganja vlasnicu

15.05.2009 u 13:02

Bionic
Reading

Muški emu, koji u svojih sedam godina nije vidio ženku, počeo je salijetati vlasnicu. Žena iz australske pustopoljine rado bi pomogla svojem seksualno isfrustriranu ljubimcu, no najbliži emu komad živi 800 kilometara daleko

Australka Patrena Arriston iz mjesta Katherine, 300 kilometara južno od Darwina, postala je neodoljivi seksualni objekt za sedmogodišnjeg emua kojeg drži na svojoj farmi. Ptica, koju je nazvala Edward, sjedi na prazom gnijezdu već godinu dana i napaljeno ganja svoju vlasnicu kad god mu se približi.

'Postao je frustriran pa ga dolazim pomaziti i nahraniti, no tada počne kružiti oko mene pa moram uzeti list palme da se obranim i otjeram ga', priča Arriston koja zna za jednu ženku, no ta živi 800 kilometara daleko, a nema ni prikolice kojom bi je prevezla.

Kakogod, žena poziva bilo koga tko bi joj mogao dopremiti ženku emua. Što će ostati od te nesretne cure nakon cjeloživotne Edwardove apstinencije, ne usudimo se prognozirati. Možda je vrijeme da National Geographic uvede crnu kroniku.