LOV NA NAGRADE

Najveća pisanica u Zagrebu osvanula ispred Avenue Malla

20.04.2011 u 13:09

Bionic
Reading

Povodom Uskrsa, ispred zagrebačkog šoping-centra Avenue Mall postavljena je najveća pisanica u gradu - XXL pisanica! Visoka je četiri metra i konstruirana je tako da djeluje kao da je pala s neba i udarila u tlo točno ispred šoping-centra

Postavljanje XXL pisanice samo je uvod u ono što će se tijekom tjedna događati u centru. Da bi uskrsni šoping bio još zanimljiviji, Avenue Mall je za svoje posjetitelje pripremio nagradnu avanturu – potragu za virtualnim pisanicama. Tradicionalna potraga tako je dobila svoju moderniju inačicu, onu virtualnu.

Pisanice su dobro skrivene, odnosno uklopljene u interijer samog centra. Uskrsni lov može početi jedino ako dobro obratite pozornost na virtualne oblike pisanica. Stoga uključite sva osjetila te pripazite gdje gledate i hodate. Za sudjelovanje u ovoj nezaboravnoj avanturi potrebno je pronaći pet pisanica te ih fotografirati kao dokaz da ste ih pronašli.

Nagradna pustolovina traje od 18. do 23. travnja, a svi oni koji pronađu virtualne pisanice neka se zapute dežurnoj hostesi, u vremenu od 18 do 20 sati. Vaš maleni istraživački pothvat može biti nagrađen, jer najbržih deset tragača Avenue Mall nagrađuje poklon karticom Visa Avenue Mall u vrijednosti od 200 kuna.