RASTOPITE SE JOŠ JEDNOM

Najslađe životinje 2012.

31.12.2012 u 10:39

Bionic
Reading

Čim smo saznali da moramo odabrati najslađe životinje 2012., istog smo trena odustali od bilo kakve objektivnosti. Nećemo vam ni pokušati pričati o srcedrapateljnim trenucima kad smo morali suziti izbor s otprilike 50 na ovih desetak neodoljivih životinja

Najslađi stampedo

Jedini razlog zašto bi se netko trebao prepasti zvuka 24 šapa koje tupkaju prema njima je možda – smrt od pretjerane slatkoće! Snimka šest psića koji jure prema kameri i zatim je nakon nespretnog kočenja njuškaju vjerojatno je zaslužna za posvajanje nebrojenih životinja. Apsolutno su neodoljivi!


Uspavanka – ali za koga?

Mačić na snimci ne može zaspati bez malo maženja – a mi ne možemo zaspati bez malo maženja mačića. Začarani krug!


Što su manji, to su slađi

Ima li uopće potrebe išta reći? Samo pogledajte malog hrčka koji trza nožicama dok spava. To bi vam trebalo biti dosta životinjske slatkoće za sljedećih godinu dana.


Za one koji su otporni na usnule hrčke

Mislili ste da nemamo rješenje za tvrdokošce koje čak ni hrčak nije uspio slomiti. E, pa, prevarili ste se. Jež koji uživa u češkanju toliko je sladak da ćete morati na vađenje krvi nakon što ga pogledate – kako biste bili sigurni da niste postali šećeraš, naravno!


Neodoljiva žicerica

Ovu mačku teško je zaboraviti pa je ne treba posebno predstavljati. Kad sklopi šapice, krznena ljepotica dobiva što god poželi – barem od nas.


Mačić čvrsta sna

Mališan na snimci ne osvaja srca samo tipičnom mačjom ljepotom, već i svojim dubokim čvrstim snom. Njegov vlasnik jednostavno je oduševljen što sve može raditi s mačićem a da se ovaj ne probudi.


Ne ide bez panda

Kakva bi to lista najslađih životinja bila bez ijedne pande! Doduše, radi se zapravo o koraku dalje – u pitanju su bebe pande.


Devet malih sladoleda

Bilo im je teško odoljeti – devet malih zlatnih retrivera u snijegu. Slatki vragovi osvojili su nas bez problema i ne sumnjamo da će se i vama odmah zavući pod kožu.


Vuk sit, a ovce na broju?

Ako slatki mali pilići mogu natjerati mačku da im se prepusti, iskreno, ne vidimo kako bi im itko mogao odoljeti?


Samo oči i krzno

Mačke se u prvim tjednima života brzo pretvore u neodoljiva klupka krzna s prevelikim ušima, šapama i ogromnim očima. Mali nespretni stvorovi u tom dijelu svog života mogli bi pljačkati banke i svejedno bi im sve oprostili.


Čovjekov najbolji prijatelj

Ne postoji ništa ljepše od prekrasnog prijateljstva između čovjeka i životinje. Snimka malog Arthura i njegova psa Watsona trebala bi biti na svakoj listi čija je svrha uljepšati dan.

Nadamo da ste uživali i sretna vam nova godina!