POSTAO MUŠKARAC

Najmanji čovjek na svijetu navršio 18 godina

13.10.2009 u 14:10

Bionic
Reading

Najmanji čovjek na svijetu, Khagendra Thapa Magar, proslavio je 18. rođendan i zaželio dvije želje – da uđe u Guinnessovu knjigu rekorda i da nađe ženu

Khagendra će cijeli tjedan slaviti svoju punoljetnost s prijateljima i obitelji u nepalskom selu premda mu rođendan pada u srijedu. Šezdeset centimetara visok Nepalac niži je od trenutnog rekordera, Kineza He Ping Pinga, 13 centimetara, no za upis u Guinnessovu knjigu trebao je pričekati 18. rođendan.

'Sad kad sam napunio 18 godina želim dvije stvari u životu: da me Guinness prizna i da nađem ženu koja je mala koliko i ja! Kad me upišu u Guinnessovu knjigu kao najmanjeg čovjeka na svijetu, pretpostavljam da ću dobiti dosta bračnih ponuda. Želja mi je imati četvero djece', rekao je Khagendra.

Premda se već nadao da će biti upisan u knjigu pothvata, plesač i veliki fan karatea težak samo četiri i pol kilograma razočarao se jer nije smatran odraslom osobom, budući da Guinnessova knjiga nema kategorije najmanjeg tinejdžera ili najmanjeg djeteta.

'Sretan sam što sam konačno odrastao čovjek. Dugo sam čekao ovaj dan jer kad ste mali kao ja, nije zabavno u tinejdžerskoj dobi, ali kao muškarac ću biti poseban', dodao je Khagendra.