ASTRO SAVJETI

Najbolje poze u seksu za svaki horoskopski znak

13.05.2014 u 13:33

Bionic
Reading

Što je par dulje u vezi, seks postaje bolji, kažu stručnjaci, jer se partneri sve bolje i bolje poznaju. No postoje neka pravila koja vrijede za svaki pojedini horoskopski znak pa ako ste tek pronašli partnera, potražite astro savjete objavljene u knjizi 'The Celestial Sexpot's Handbook'

Ovan
Ovnovi su poznati po tome što vole brz, pomalo agresivan i oštar seks. S ovim znakom isprobajte rijetku, ali izazovnu pozu u kojoj žena leži na prsima, a muškarac je u položaju straga. Ova poza omogućuje dublju penetraciju i daje kontrolu muškarcu. On čak može sjesti na krevet, a žena može prebaciti noge preko njegovih koljena. U toj se pozi žena može i okrenuti tako da leži na leđima i potom nogama obuhvati struk muškarca.

Bik
Bikovi u pravilu najviše uživaju u senzualnom i polaganom seksu. Možda je za to najbolja misionarska poza. On će tako moći kontrolirati brzinu seksualnog odnosa, ali istovremeno i pokazati svoju nježnu stranu.

Blizanci
Ovaj znak astrolozi vole zvati gospodarima brzog seksa. Isprobajte pozu u stajaćem položaju i to tako da ste okrenuti licem u lice, pri čemu je žena naslonjena uz zid.

Rak
Rakovi su prilično neodlučni i imaju podvojenu ličnost - ili su posve senzualni ili su grublji. Najbolja opcija s Rakovima je ta da žena bude na muškarcu jer tako može imati kontrolu ako njemu padne na pamet prečesto mijenjati položaj ili se počne meškoljiti.


Lav
Lavovi su vrlo romantični i uložit će sav potreban trud da zadovolje partnera. Zamislite samo fine satenske plahte i svijeće... To će Lava ili Lavicu oboriti s nogu. S ovim znakom isprobajte pozu ‘žlice’. To će mu dati dovoljno mogućnosti za dodire i zagrljaje s obzirom da mu je do toga jako stalo.

Djevica
Djevice u svemu vole urednost i red i najčešće ulaze u kategoriju ‘onih koji daju’. Nije im teško potruditi se da partner bude zadovoljan. Ako žena legne na leđa s nogama u zraku u obliku slova ‘v’, to će njemu dati dovoljno prilike da pokaže svoj ‘talent’.

Vaga
Ovaj horoskopski znak je vječni optimist. Vjerojatno će mu odgovarati svaka poza jer se svemu može prilagoditi pa isprobajte nešto naprednije. Poza u kojoj muškarac rukama podigne ženu, a ona ga obuhvati nogama oko struka, trebala bi biti dovoljno izazovna.

Škorpion
Način na koji Škorpioni vode ljubav zapravo je način na koji najbolje komuniciraju sa svojim partnerom ili partnericom. Ako s nekim sve svoje probleme možete riješiti u krevetu, onda će to biti Škorpion. Isprobajte pozu licem u lice. Započnite s doggy styleom, a zatim neka se žena okrene u tom položaju tako da gleda partneru u oči. To je svakako dio seksualne komunikacije koja je Škorpionu strašno privlačna.

Strijelac
Ovo je najspontaniji znak Zodijaka, pa ako volite seks na javnom mjestu, onda ste pronašli idealnog partnera. Isprobajte pozu u stajaćem položaju u kojem je žena licem okrenuta zidu, a muškarac stoji iza nje i drži jednu njezinu nogu u zraku, lagano savinutu. Ako ste podlegli strastima u intimi svog doma, već je i vođenje ljubavi pored prozora dovoljno uzbudljivo.

Jarac
Ovo je znak koji uzbuđuju lanci i bičevi. Da, Jarci su prilično skloni sado-mazo seksu. Ako ne volite igračke, isprobajte doggy style, ali tako da žena ima glavu skroz na jastuku. Najviše ga uzbuđuje kad ima stopostotnu kontrolu, a ovo je poza koja mu to omogućuje. Nemojte se iznenaditi ako se Jarac ili Jarčica pritom prepuste i prljavim riječima ili laganom pljeskanju po guzi. Raspravite svakako, prije odnosa, o onome što oboje volite.

Vodenjak
Vodenjaci u seksu, kao i u životu, najviše vole igračke i razna pomagala. Ako vodite ljubav s muškarcem Vodenjakom, pobrinite se da bude ‘gore’, a potom uzmite vibrator i dodatno stimulirajte klitoris. To će i njemu dati dodatnu stimulaciju, a uzbuđenje će mu doći do vrhunca. Istu ili sličnu stvar isprobajte i u slučaju obrnutih uloga spolova.

Ribe
Ribe sjajno prepoznaju i iščitavaju govor tijela pa je seks gotovo uvijek nevjerojatan jer Riba, bilo muškarac, bilo žena, točno zna što želite, kad i na koji način. Ovaj znak voli i igranje uloga u seksu. Isprobajte pozu u kojoj žena sjedi na muškarcu, ali u obrnutom položaju, tako da je njegovom licu okrenuta leđima.