BEZ ZANATA NEMA ALATA

Mora naći posao jer je prijatelju odsjekao penis

10.05.2011 u 15:39

Bionic
Reading

Dva Bugara malo su previše popila, pa se igrala oštrim samurajskim mačem. Rezultat – Ljubomir Todorov je odsjekao svom najboljem prijatelju Zaprianu Lozanovu penis i sada mora naći posao kako bi mogao platiti kirurški zahvat koji će mu vratiti muškost

Nakon što su obojica malo previše popila četrdesettrogodišnji Ljubomir Todorov odsjekao je u blizini Plovdiva u Bugarskoj samurajskim mačem penis svom najboljem prijatelju, šezdesetjednogodišnjem Zaprianu Lozanovu. Naime, Ljubomir je tvrdio kako je majstor borilačkih vještina i da to dokaže svom prijatelju Zaprianu, razmahao se mačem, no u trenutku nepažnje odsjekao mu je muškost.

'Mislio sam da je promašio, no osjetio sam jaku bol i onesvijestio se. Prošao je oštricom mača kroz moje hlače i odsjekao mi penis', rekao je Zaprian Lozanov.

Iako se radi o događaju koji je nedvojbeno tragičan, ova priča ipak ima i svoju vedru stranu – gospodin Lozanov daje sve od sebe da smanji svom prijatelju šestogodišnju zatvorsku kaznu koju je dobio zbog pijanog incidenta. Osim što mu je najbolji prijatelj, Zaprian Lozanov također očekuje da će Ljubomir naći posao jednom kad izađe iz zatvora kako bi mogao nabaviti novac koji mu treba za operaciju koja će mu vratiti muškost.

'Ljudi mi kažu da je lijepo od mene što ga pokušavam osloboditi, no želim da izađe iz zatvora kako bi skupio novac koji mi treba za operaciju. Što je bilo, bilo je. Nadam se da ću pomoći sebi tako što pomažem njemu', rekao je Zaprian Lozanov.