Poljubi zemlju

Mišo Kovač zaradu od koncerta podijelio s publikom

12.02.2014 u 18:11

Bionic
Reading

Shvativši da je većinu koncerta njegova publika pjevala pjesme dok je on raširenih ruku vježbao pilates i jogu, Mate Mišo Kovač odlučio je svu zaradu od koncerta podijeliti sa svojom vjernom publikom koja je uglas otpjevala sve njegove hitove

Zamislite da otiđete na koncert svojeg najdražeg pjevača, pjevate cijelu večer s njim, tj. pjevate s ostatkom publike publike dok vas on raširenih ruku ukipljeno gleda i onda na kraju večeri vas još netko i isplati za sve vaše pjevanje. Najbolja večer ikada, zar ne?

Baš to doživjeli su fanovi Mate Miše Kovača na sinoćnjem koncertu kad je njihov idol naložio osoblju Lisinskog da zaradu od koncerta podijeli posjetiteljima. Šibenski slavuj time je još jednom pokazao zašto je besmrtna legenda glazbene estrade.


'Svi pjevaju, a ja ne pjevam! Mato Mišo Kovač prodao je 22 milijuna ploča i njemu novac ništa ne znači. Zato će Mišo Kovač podijeliti novac sa svojom publikom, jer Mišo Kovač je najveći, uz Karla Metikoša i Ivu Robića. Razumiješ, Stankoviću?', nedvosmislen je bio Mate Mišo Kovač nakon koncerta u svojem obraćanju novinarima, među kojima nije bio Aleksandar Stanković.

Mišini fanovi su blago rečeno bili oduševljeni potezom svog idola kojeg su digli u zrak i na rukama ga iznijeli ga iz dvorane Lisinski i bacili ga u Bandićeve fontane.

'Kakva legenda! Zadnjih 200 kuna san da za njegov koncert, a sad san nakon najlipše večeri u mom životu još i dobija 150 kuna... Za što? Što san piva cilu noć sa svojin najdražin pjevačem? Ajme, ludilo brale! Kakva legenda ovi Mišo!', ispripovjedio je novinarima, razderane majice i očiju krvavih od nekoliko boca bijelog vina 'Jure', splitski student Stipe Južina.
 

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.